Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
totalni hit

Madonnina neobična ponuda kraljevskom paru odjeknula internetom: 'Ne idite u Kanadu...'

Madonna
Foto: Instagram
1/4
10.02.2020.
u 08:00

- Žele li Meghan i princ Harry unajmiti moj stan na Central Park Westu? - stoji u potpisu videa kojeg su pregledali milijuni pratitelja na Madonninom

Pop kraljica Madonna ponudila je odbjeglom kraljevskom paru princu Harryju i njegovoj odabranici Meghan Markle svoj stan u luksuznom dijelu Manhattana.

Pjevačica upravo to tvrdi u videu kojeg je objavila na Instagramu, a poručuje im da ne odlaze u Kanadu.

- Harry, nemoj bježati u Kanadu. Tamo je dosadno. Dopustit ću vam da živite u mom stanu u New Yorku, blizu Central Park Westu. Ima dvije sobe, najbolji pogled na Manhattan, nevjerojatan balkon... To će presuditi u vašoj odluci - tvrdi 61-godišnjakinja i dodaje da je pogled mnogo bolji od onog iz palače.

- Pogled je mnogo bolji od onog iz Buckinghamske palače, nema gomile muškaraca s vunenim kapama - rekla je Madonna i pritom mislila na kraljevske zaštitare. Inače, Meghan i Harry odselili su u Kanadu nakon što su dali ostavku u Palači. Vila u kojoj sada žive ima ukupno 640 kvadrata, a cijena joj iznosi oko 183 milijuna kuna. Broji raskoš od četiri kata, šest spavaćih soba i pet kupaonica.

Foto: Profimedia

Meghan Markle i princ Harry nadali su se kako će preseljenjem u Kanadu imati više privatnosti i da ih paparazzi neće pratiti u stopu, ali prevarili su se. Unajmili su i ljetnikovac u Vancouveru koji je zaštićen od neželjenih pogleda, ali nije im uspjelo u potpunosti pobjeći od fotografa koji su tako snimili Meghan u šetnji sa sinom Archiejem u blizini njihovo privremenog doma.

Nakon toga Harry je najavio tužbe paparazzima zbog fotografija koje su snimljene na javnoj površini, a ta tužba mu baš i ne drži vodu a pogotovo nakon što su se on i supruga odrekli kraljevskih dužnosti, jer dok su bili aktivni članovi kraljevske obitelji nije ih se smjelo snimati u privatno vrijeme. Kako bi izbjegli susrete s paparazzima i medijima princ Harry i Meghan odlučili su očito ne izlaziti previše iz svoje utvrde u Vancouveru. Zato su angažirali svoje osoblje da obavlja poslove za njih, pa su tako poslali kućnu pomoćnicu u šoping namirnica. 

Dio komentatora na portalima i društvenim mrežama proglasio je Meghan i Harryja lijenima i zaključuju kako se nisu nimalo promijenili bez obzira što više ne žive na kraljevskom dvoru. 

Dean Kotiga svratio je kod nas u studio i ponudio zanimljive odgovore na naša škakljiva pitanja.

Komentara 2

MA
marcel
08:35 10.02.2020.

A kad je Trump dobio izbore rekla je da će ona emigrirat u Kanadu...

ZA
zagabria1
09:36 10.02.2020.

Neka dođu kod nas na Brač. Tu ih nitko neće dirati a mogu i povremeno u ribu sa domaćima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije