Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljica popa gostovala kod Lettermana

Madonna: Seks s Jesusom je odličan, ali od braka neće biti ništa

Bukurešt
Reuters
01.10.2009.
u 16:44

Bez obzira što od braka neće biti ništa, bardu američke televizije priznala je da je seks glavni pokretač njezine veze s Brazilcem. Dapače, Madonna je rekla da bi radije da je udari vlak nego da ponovno stavi vjenčani prsten i kaže sudbonosno da.

David Letterman ponovno je uspio ono što mnogi mogu samo sanjati. Madonnu, inače zakletu makrobiotičarku, uspio je nagovoriti da pojede pizzu, a uspio je i izvući detalje iz spavaće sobe atraktivnog para, koji unatoč razlici u godinama funkcionira kao par iz snova.

Međutim, tu nije stao, legendarni američki televizijski voditelj uspio je dobiti još jednu ekskluzivu od kraljice popa. Naime, dok mediji diljem svijet pišu o skorim svadbenim zvonima Madonne i mladog manekena Jesusa Luza, Letterman je dobio informaciju iz prve ruke da od braka neće biti ništa.

Seks odličan, ali od braka ništa
Dapače, Madonna je rekla da bi radije da je udari vlak nego da ponovno stavi vjenčani prsten i kaže sudbonosno da. Očigledno je da se toj vezi baš ne pita previše mlađahnog Brazilca, koji se, za razliku od Seana Penna, nije izborio za svoj status pokraj izrazito jakog ega njegove sadašnje djevojke, 29 godina starije Madonne.

Bardu je američke televizije Madonna priznala da je seks glavni pokretač njezine veze s Brazilcem. Također, nije propustila naglasiti da je, kad je posljednji put gostovala u njegovu šou, prije početka snimanja zapalila joint, kako bi se još ugodnije osjećala.

Ključne riječi

Komentara 3

AG
Agramer198
19:54 01.10.2009.

Aaaaaaa koga BRIGA????

SO
sotokuco
20:55 01.10.2009.

Bolje nego da je brak odličan a sexa ništa. Ova ženska ima love ali je budala.

Avatar Svećenik
Svećenik
17:48 01.10.2009.

Seks s Jesusom je odličan, ali od braka neće biti ništa to je ko onaj vic kad bog sidje na zemlju. i ode na neki tulum. ljudi se provode, on veli,znate ko sam ja. a raja njemu, daj stari sutii i cugaj. nakon nekog vremena uhvati on komada, odvoje se oni i počne ševa... sav raznježen kaže on njoj, draga, znaš ko sam ja. a ona njemu, daj stari, šuti i j***. glavno da jeb** ko bog...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije