Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pop-kraljica uzvraća

Madonna odgovorila na negativne komentare o svom nastupu na Eurosongu

Foto: Screenshot/Kolaž
1/6
20.05.2019.
u 13:02

Protekli vikend bio je u znaku finala Eurosong spektakla u Tel Avivu koji je ugostio 26 zemalja, a one su se borile za europski tron glazbe. Jedna od najupečatljivijih gošća večeri bila je kraljica pop-glazbe Madonna koja je mnoge razočarala svojim nastupom.

Nakon nastupa u finalu Eurosonga, pop kraljica Madonna primila je mnoge kritike. Otpjevala je dvije pjesme, a prva je bila njezin bezvremenski hit ''Like a Prayer'' koji slavi 30 godina. 

Osim nje, na pozornici je bio zbor s 35 članova. Šuška se kako je za ovaj nastup zaradila 6,6 milijuna kuna.

Zapjevala je i najnoviji singl ''Future'', pjesmu s nadolazećeg albuma ''Madame X''. Gledatelji i slušatelji nisu mogli primijetiti da je kraljici popa drhtao glas tijekom obje pjesme, a poneki kritičari slažu se da je Madonna trebala ostati kod kuće.
– Nikad nije zvučala tako grozno. Što k vragu ne valja?! Bila sam na mnogim njezinim koncertima i inače je odlična – stoji u komentaru jedne gledateljice.

– Totalni falš. Volim je, ali ili je bila vrlo nervozna ili nije slušala vlastiti glas. Ne znam procijeniti – napisala je druga komentatorica.

Nakon pristiglih kritika, uskoro se oglasila na Instagramu. S fotografijom na kojoj nosi crni povez za oko s natpisom X, koji je zaštitni znak novog studijskog albuma, dijamantnu krunu i s rukama preko ušiju poručila je da ''ne čuje zlo''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Madame ❌ Hears no Evil............... #future #eurovision #madamex

A post shared by Madonna (@madonna) on

– Madame X ne čuje zlo – stoji kratko ispod objave.

I dok joj mnogi fanovi drže stranu, prigovori na samu objavu se gomilaju.

– Ne čuje za zlo, ali bi rado zaradila na us*anom nastupu. To nije tako gospodski od tebe – stoji u komentaru koji je pokrenuo oštru raspravu.

– Sorry, ali ovo nije bio tvoj najbolji nastup – napisao je još jedan fan.

Podsjetimo, nastup pop-kraljice Madonne bio je upitan do zadnjeg trenutka jer se dogodio propust u potpisivanju ugovora s producentima Eurosonga.

Pogledajte kako naši glazbeni kritičari komentiraju ovogodišnji Eurosong

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar @proma-trač
@proma-trač
13:37 20.05.2019.

Njezin nastup je bio sotonski masonski dernek kao i čitavo natjecanje. Čitava viđena scenografija kao i njena garderoba jasno upućuju na to. Ponavljam još jednom, Roko nije samo zbog toga prošao što mu je pjesma imala religijsku pozadinu.

Avatar Optimyst
Optimyst
14:00 20.05.2019.

Otkud odjednom toliko čuđenje , pa oduvijek je poznato da je Madonna umjetno stvorena "zvijezda" bez sluha i talenta koja je karijeru izgradila raznim "skandalima" , a ne kvalitetom.

DU
Deleted user
13:56 20.05.2019.

Ne zna se tko je jadniji. Oni, Večernji list ili mi koji čitamo ovaj jad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije