Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJICA POPA

Madonna objavila jedinstvenu obiteljsku fotografiju

Madonna
Foto: Ralf Succo/DPA/PIXSELL
1/4
17.07.2018.
u 09:55

Sretna majka iskoristila je jedinstvenu priliku pa se fotografirala sa svih šestero djece i fotografiju objavila na Instagramu.

Kraljica popa Madonna otputovala je u Malavi, gdje je u gradu Blantyreu sudjelovala u obljetnici Mercy James pedijatrijske klinike, nazvane po njenoj kćerci.

Podsjetimo, pjevačica je posvojila četvero djece iz Malavija - 12-godišnje Davida i Mercy, te petogodišnje blizanke Esther i Stellu. Pjevačica je i biološka majka kći Lourdes (21) i sinu Carlosu (17). Sretna majka iskoristila je jedinstvenu priliku pa se fotografirala sa svih šestero djece i fotografiju objavila na Instagramu.

Madonna trenutno radi na materijalima za svoj 14. studijski album, a prošli je tjedan na Instagramu objavila i kratki video na kojem pjeva s kćerkicom Stellom.

 

Everything is Love 💕💘💞💕💘 #deer #stella

A post shared by Madonna (@madonna) on

Madonna
1/5
Ključne riječi

Komentara 1

KA
kažemja
17:38 17.07.2018.

Milf.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije