Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
malo je pretjerala

Madonna ne odustaje od Photoshopa, nove fotografije izazvale brojne reakcije: 'Kako zapravo izgledaš?'

Foto: Instagarm
1/12
26.11.2022.
u 22:00

Madonna je prije nekoliko dana objavila provokativni video povodom 30. godišnjice svoje knjige "Sex coffee table" iz 1992. godine, no obožavatelji nisu bili oduševljeni. Uz video podijelila je i nove fotografije na kojima su u prvom planu njezine bujne obline.

Kraljica popa Madonna (63) u posljednje vrijeme ne prestaje šokirati svoje obožavatelje na društvenim mrežama, a sada je objavila nove fotografije koje su naišle na lavinu kritika.

Madonna je prije nekoliko dana objavila provokativni video povodom 30. godišnjice svoje knjige "Sex coffee table" iz 1992. godine, no obožavatelji nisu bili oduševljeni. Uz video podijelila je i nove fotografije na kojima su u prvom planu njezine bujne obline. Pozirala je u uskom korzetu, a brojni fanovi primijetili su kako su ove fotografije provučene kroz brojne filtere te kako se vidim golema razlika između njezinih neobrađenih i obrađenih izdanja.

"Ne znam što pokušavaš ovakvim izgledom. Meni izgledaš kao netko tko je sudjelovao u znanstvenom pokusu koji je pošao po krivu", ''Stvarno me zanima kako stvarno izgleda'', ''Ovo je smiješno'', samo je dio komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Madonna (@madonna)

Podsjetimo, Madonna je nedavno objavila snimku na kojoj liže vodu iz zdjelice za pse, a mnogima nije jasno što se s legendarnom pjevačicom točno događa. Madonna je poznata po tome da voli pratitelje držati na rubu sjedala sa svojim ponašanjem, no neki misle da sada pretjeruje. 

-Sramoti se. Ovo je odvratno. Diže mi se želudac - napisao je jedan korisnik Twittera. 

Madonnin ''zaleđen'' i nimalo prirodan izgled lica već godinama puni medijske stupce, a pratitelji ne prestaju s raspravama na društvenim mrežama. Nedavno je odlučila stati na kraj kartičarima koji ju optužuju da neprestano koriti filtere na svojim fotografijama kako bi izbrisala godine pa je na TikToku objavila neobrađeni video i pokazala kako zapravo izgleda. No, čini se kako nova objava nije bila baš najbolji potez jer su brojni obožavatelji komentirali kako izgleda ''neprirodno'' zbog pretjeranih odlazaka na estetske korekcije.

VIDEO U Hotelu Esplanade održana je promocija novog albuma Jelene Rozge "Minut srca mog"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije