Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KEVIN JE ODRASTAO

Macaulay Culkin postao otac! Glumac sinu dao žensko ime, a za to je imao dobar razlog

Exclusif - Prix spécial - Macaulay Culkin et sa compagne Brenda Song ont dîné avec Paris Jackson, Seth Green et sa femme Clare dans le restaurant de Joël Robuchon "L'Atelier" à Paris
Foto: AGENCE/PIXSELL
1/4
13.04.2021.
u 17:58

Par je u vezi od 2017., a upoznali su se na Tajlandu gdje su snimali debitantski film glumca Setha Greena "Changeland". Brenda je prijašnjih mjeseci uspješno skrivala trudnoću od javnosti, no rođenja djeteta su ipak obznanili.

Macaulay Culkin (40) glumac najpoznatiji po ulozi Kevina u filmskom serijalu "Sam u kući" postao je otac. Culkin i njegova djevojka Brenda Song 5. travnja postali su roditelji dječaka kojem su dali ime Dakota, po glumčevoj pokojnoj sestri.

Dakota je podlegla  teškim ozljedama nakon što je 2008. godine zakoračila pred vozilo u pokretu ispred jednog kafića u Los Angelesu. Nakon nesreće nije bilo kriminalističkog istraživanja jer je utvrđeno da vozač nije bio pijan i vozio je po propisima, a unesrećenoj Dakoti pokušao je i pružiti prvu pomoć.

- Presretni smo zaista - rekli su kratko za Esquire.

Par je u vezi od 2017., a upoznali su se na Tajlandu gdje su snimali debitantski film glumca Setha Greena "Changeland". Brenda je prijašnjih mjeseci uspješno skrivala trudnoću od javnosti, no rođenja djeteta su ipak obznanili. 

Inače, Culkin je počeo glumiti kad mu je bilo četiri godine, a onda se na deset godina iz svijeta Hollywooda povukao 1994. godine. 
Rijetko je u javnosti govorio o svojoj obitelji i ljubavnim vezama, a kad mu je bilo 18 oženio se glumicom Racher Miner, kojoj je također bilo 18 godina. Razveli su se nakon četiri godine, a tome je prethodilo razdvajanje dvije godine unaprijed.

U svibnju 2002. zaveo je Milu Kunis, zvijezdu "Ludih 70-ih" i suprugu Ashtona Kutchera. Neko vrijeme su živjeli na relaciji New York- Los Angeles, ali su 2010. odlučili okončati vezu. Njegov glasnogovornik potvrdio je prekid dugogodišnje veze za medije u siječnju 2011. godine, a 2013. godine Culkin se odlučio preseliti u Pariz.

VIDEO: Kim Kardashian karijeru je započela kao organizatorica ormara, a prije nekoliko dana proglašena je - milijarderkom! 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:19 14.04.2021.

ne sumnjam da će mu sin biti zahvalan, jako zahvalan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije