Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMJER SESTRI

Maca iz ŽNV otkrila svoju najveću slabost i poručila: 'Ovo mi je bila najbolja odluka u životu!'

Marijana Džolić Maca
Foto: Instagram
1/5
10.02.2020.
u 15:19

Slabost su joj jedino palačinke, no zajedno sa sestrom sada radi one od heljdinog brašna, pirea od jabuka i s malo meda.

Bivša natjecateljica "Života na vagi" Marijana Džolić i jedna od omiljenih sudionica tog showa, izgubila je gotovo 30 kilograma prije nego li je napustila show. Marijana, nadimka Maca,  i dalje uspješno mršavi, a u tome je sada uključila i sestru Dijanu Pavković. 

Maca je tokom blagdana skinula još kilograma pa je tako sad došla 81 kilogram, čak 45 kilograma manje nego kada je ušla u show. 

A pozitivnih promjena je sve više. Naime, otkako je istopila kilograme, bacila je i tablete za žgaravicu i visoki tlak, a ima i više energije za svakodnevne obveze.

- Dva do tri puta tjedno suprug Damir i ja hodamo desetak kilometara, a s Dijanom sam jednom tjedno u fitness-centru gdje s trenerom Ivanom Šikićem odradimo intervalni, kružni ili kardiotrening. Rekreativno i boksamo, što djeluje na sve mišićne skupine i topi masne naslage. Cilj mi je istopiti još trinaest kilograma, ali ništa ne forsiram. Najvažnije je da kile ne idu prema gore - rekla je Maca za Gloriju, koja sestri Dijani pokušava biti primjer. Dijana je vlasnica poznatog zagrebačkog restorana i za razliku od Mace, i dalje uživa u konzumaciji štetnih namirnica.

Maca, otkrila je, sada doručkuje zobene pahuljice s medom, za međuobrok uzme voće da joj ne padne šećer, a za ručak pojede meso sa šačicom riže ili tijesta te puno salate. Iza ručka pojede još jedno voće, a za večeru često uzme palentu s jogurtom. 

Slabost su joj jedino palačinke, no zajedno sa sestrom sada radi one od heljdinog brašna, pirea od jabuka i s malo meda. 

- Znam mnogo o zdravoj i uravnoteženoj prehrani, ali zbog stresnog života i prezaposlenosti nisam se uspijevala disciplinirati. Uvijek sam ja sestri govorila da pazi što jede, a sad se to okrenulo pa je ona meni vodilja i poticaj - rekla je sestra Dijana i dodala da se nikada ne bi prijavila u "Život na vagi". - Ali sestri sam rekla - svaka čast što si ušla u Život na vagi jer ja to ne bih mogla ni za sve novce svijeta. Štoviše, nikad nisam voljela ni gledati taj show, vjerojatno zato što mi je bilo bolno identificirati se s ljudima koje muče isti problemi kao i mene.

Prvu emisiju sestre su gledale u Macinom domu, a na “premijeri” je bilo i njihovih deset prijateljica - takozvanih “kraljica” - među njima i Dijanina kuma Anica Kovač, bivša misica s kojom su odrastale u Berlinu. 

Dvije sestre nikad nisu imale komplekse zbog viška kilograma, uvijek su se šalile na vlastiti račun, no svjesne su koliko je u Hrvatskoj estetika važna pa su pokušavale sa svim mogućim dijetama i gubile i do 20 kilograma, ali su se oni uvijek vraćali.

- Bila je to najbolja životna odluka. Život mi se promijenio za 360 stupnjeva na bolje i doista mogu svima toplo preporučiti da se prijave ako imaju sličan problem - rekla je Maca ističući kako je vrlo važno da si osoba prije showa prizna da problem postoji. 

Jakob Grubišak iz Voicea nam je otkrio detalje iz backstagea.

Komentara 2

PI
Piksy
21:55 10.02.2020.

Maca je zakon👍😀

AN
ANNY
16:37 10.02.2020.

Svaka osoba koja se ne želi zapustiti i drži do sebe, ne mora to rješavati u showu ŽNV. Ako želi to pred auditorijem i uz honoriranje svojih kilograma onda to radi na taj način. I dalje se ne skida saa medijskim istupima. Baš nas to jako zanima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije