Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila video

Maca iz ŽNV nasmijala pratitelje: 'Kad teta kaže da mi je sve dijetalno pripremila'

Foto: Instagram
1/4
09.01.2020.
u 22:00

Marijana Džolić, bivša kandidatkinja života na vagi pokazala je kako izgleda objed koji je pripremila njezina teta, koja ju je dovela u napast s hranom.

Bivša kandidatkinja showa 'Život na vagi' Marijana Džolić, poznata kao Maca u showu se istaknula kao najduhovitija i najveća zabavljačica.

Svoje pratitelje na društvenim mrežama voli zabavljati nakon sezone u kojoj je sudjelovala, pa često objavljuje šaljive videe na svom profilu. 

Ovaj put je pokazala kako izgleda objed koji je pripremila njezina teta, koja ju je dovela u napast s hranom.

"Kad moja teta kaže 'dođi kod mene, sve sam ti dijetalno pripremila', a ono... Vidi dijetalnog sala, vidi pohanog mesa, vidi francuske salate... Sve je to dijetalno, nema što", kaže Maca u videu, u kojem je pokazala sve što joj je teta spremila.

 

"Kaže teta - ništa ti od toga ne može biti", dodala je .

Inače, Maca je u show ušla s 125,9 kilograma, a napustila ga je sa 100, 2 kilograma. Ukupno je skinula 25, 7 kilograma. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije