Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napustila show

Maca iz 'Života na vagi': Svi mi 'debeli' znamo da nešto trebamo poduzeti

Život na vagi
Foto: RTL
1/8
30.11.2019.
u 18:00

Vani sad idemo po novih 20 kilograma, koji su sada novi cilj, a onda u finiš po zadnjih 15 kilograma, rekla je Marijana Džolić.

Marijana Džolić napustila je u petak RTL-ov show "Život na vagi", a za RTL je ispričala svoje dojmove o vremenu provedenom u ovom showu u koji se prijavila kako bi se riješila viška kilograma. Priznaje kako se sa svim kandidatima lijepo slagala, ali s Rokom je imala najviše zajedničkog.

-  Oboje smo iz istih rodnih krajeva, odrasli smo kao „gastarbajterska“ djeca, oboje smo roditelji i supružnici pa smo samim time imali još više zajedničkih tema, a ono najvažnije je da dijelimo isti humor, što je meni pak jedna od bitnih osobina kod čovjeka. - rekla je Mirjana koju od milja svi zovu Maca. U showu se uspjela riješiti 30 kilograma viška i veli kako je u njezin uspjeh najviše vjerovala kći Paula koja ju je i prijavila u ovaj show. 

- Molila sam Boga da ti ljudi nešto u meni pokrenu da shvatim da ovako ne mogu dalje. Svi mi 'debeli' znamo da nešto trebamo poduzeti, ali onda ti treba onaj netko ili ono nešto da te pokrene. Presretna sam što sam dobila priliku i bila dio ove nezaboravne priče. Sada slavim svoj novi život.- kaže Maca.

Zahvaljujući ovoj emisiji stekla je nove i zdrave navike kojih se namjerava pridržavati i dalje i kaže kako je više nikakve obveze neće
spriječiti u tome da odradi trening. Vani sad idemo po novih 20 kilograma, koji su sada novi cilj, a onda u finiš po zadnjih 15 kilograma.  I 2020. godine na more idem sa 75 kilograma, a možda i 70! - odlučna je u svojoj namjeri. 

Kaže kako će njezin suprug sada biti posebno sretan jer će konačno imati partnera za omiljene mu aktivnosti skijanje i planinarenje. - Ma on je mene volio bez obzira na kilograme i ako se znao našaliti i reći da će me mijenjati za dvije od 21 godinu po 60 kilograma. Evo mu sad, e nećeš! - veli Mirjana.

U showu je uvijek bila spremna za šalu i svima je znala izmamiti osmijeh na lice, a ona kaže kako je njoj najvrjednija životna nagrada iz ovog showa 15 novih ljud koje je upoznala i koji su joj prirasli srcu.

Pogledajte koji parovi su se zaljubili u showu "Život na vagi"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije