Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moda

Ma koliko ih dobro obukli dečki su puno moćniji i zgodniji na ledu

Fashion petak 5
19.03.2010.
u 22:36

Robert Sever ovog je puta isključivo crno-bijeli. Igrao se novih tehnološkim koracima u svom modnom izričaju, a oni su ga odveli u zanimljive printeve koji se pojavljuju i na njegovim (odavno već slavnim) torbama

Kako je dobar marketinški posao odrađen oko hokejaškog kluba Medveščak uvjerila se svaka žena koja je prisustvovala reviji Dove men, kojom je završio drugi dan Fashion.hr-a na platou Muzeja suvremene umjetnosti. Dečki koji na ledu, u hokejaškim oklopila djeluju zaista moćno, dečki koje su nam lukavi marketinški stručnjaci prodali pod najbolje komade u gradu Zagrebu zapravo su savršeno simpatična gomilica onoga što se u Zagrebu oduvijek zove “metar i žilet”. Dodajte tome njihovu kilažu i godine Vlade Šole, koji je zaštitno lice Dove muške kolekcije i dobili ste još jednu u nizu revija za stvarnu ljepotu. Hvala Bogu, ovaj puta bez žena u najboljim godinama.

I dok je publika uživala u nadasve neobičnoj reviji treba spomenuti da smo baš na njoj vidjeli odlično odijelo i zimski kaput Ivice Klarića, te nekoliko pletenih pulovera po kojima od nedavno i Novi Zeland (gdje je pobijedo na prestižnom modnom natječaju) prepoznaje mašeg Igora Galaša. Od ostatka sinoćne modne ponuda svakako treba izdvojit već spomenutog Ivicu Klarića i njegov homage pedesetim godinama prošlog stoljeća. Kolekcija mu je u suverena, u pomalo oštrim krojevima, obojena u crno s beš detaljima. Njegove dame nose ogroman nakit (narukvice ukrašene krznom i niske biserja sa svilenim vrpcama), a nešto smirenije ogrlice, ali sa obaveznom mašnom pojavljuju se i kao zanimljiva stisla provokacija na muškim grudima.

Robert Sever ovog je puta isključivo crno-bijeli. Igrao se novih tehnološkim koracima u svom modnom izričaju, a oni su ga odveli u zanimljive printeve koji se pojavljuju i na njegovim (odavno već slavnim) torbama. Torbe su sjajne, posebno velike doktorske, nakit mu je u XXL varijanti, a najzanimljiviji su mu modeli u kojima se romantični krojevi susreću sa nimalo romantičnim materijalima. Dojam tih modela seksepil na sasvim drugačiji način.

Za razliku od kolega kreatorice se nisu istakle. Alex Dojčinović nije odlučila radi li za seksi tajnice iz “Med Mena” ili za djevojčice u rozom, te je dobila kolekciju koju su znalci prozvali “boja pudera u 300 horor komada”. Podjednako dosadnjikava bila je i Ana Maria Ricov, sa krojevima kojima je prvenstvena namjera da skriju žensko tijelo.

Seksi Natali pokazala gaćice

Domaće zvijezde pohrlile su na drugu večer Dove Fashion.hr-a vidjeti što su novo pripremili njihovi omiljeni dizajneri Ivica Klarić i Rober Sever. Odjevena u mini haljinu i dugi crni kaput Ivice Klarića pjevačica Natali Dizdar svojom je pojavom plijenila najviše pažnje. Reviju svog dizajnera “broj jedan” nije željela propustiti iako je danas čeka drugi nastup u novoj sezoni emisije “Zvijezde pjevaju” u kojoj je mentorica Viktoru Dragi. Njih dvoje, kako nam je otkrila Natali, postali su pravi tim pa su i na modnoj manifestaciji jedno drugom pravili društvo.

Glumica Ana Begić s nestrpljenjem je čekala kolekciju Roberta Severa čijih kreacija ima podosta u svom ormaru. Uz recesiju je, kaže, shvatila da ima dovoljno odjeće za slijedećih pet godina. (kb/VLM)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije