Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na lošem glasu

M. Cyrus proglašena tinejdžerskom zvijezdom s najgorim utjecajem

miley
Pixsell
27.01.2011.
u 16:48

Miley je ovu titulu osvojila na internetskoj stranici Just So You Know čiji su čitatelji stari između devet i 15 godina. Od ukupno 99 tisuća glasova pjevačica je osvojila 58 posto. U istoj anketi i pretprošle je godine odnijela pobjedu.

Miley Cyrus nije poput Demi Lovato i Lindsay Lohan bila na liječenju od ovisnosti niti je poput glumca Chacea Crawforda bila uhićena zbog posjedovanja marihuane, no 18-godišnja pjevačica i glumica ipak ih je uspjela pobijediti u izboru zvijezde s najgorim utjecajem, prenosi Femalefirst.

Miley je ovu nelaskavu titulu osvojila na internetskoj stranici Just So You Know čiji su čitatelji stari između devet i 15 godina. Od ukupno 99 tisuća glasova pjevačica je osvojila 58 posto. U istoj anketi Miley je i pretprošle godine odnijela pobjedu.

Obožavatelji su tinejdžerskoj zvijezdi očito zamjerili nakon što je prošle godine u javnost procurio video u kojem udiše dim iz naprave koja se obično koristi za pušenje marihuane. Ogorčeni fanovi svojem su nekadašnjem idolu na internetskom portalu ostavili i poruke.

– Ako je nešto legalno, ne znači da je dobro za tebe! Poput pive i cigareta... ljudi svaki dan umiru od toga. Miley donosi krive odluke – napisala je Leanne dok je Chelsea poručila pjevačici:

– Prijateljice, zaista pružaš loš primjer svojim obožavateljima. Bila si im uzor. I bilo mi je drago što se ugledaju na tebe jer si super i jako lijepa. No, sada više nisam sigurna da si osoba na koju bi se netko trebao ugledati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije