Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dove Fashion.hr

Luksuz na pisti milovanoj surferskim povjetarcem

Dove Fashion hr cruise
Foto: Livio Andrijić/Pixsell
1/17
04.07.2010.
u 00:34

Sever je svoje poznato modno slikarstvo s modela sasvim preselio na accessoire - na torbice i rukavice. Tako je do izražaja došla vješta i originalna konstrukcija haljine iz kolekcije Instant chic.

- Najviše mi se svidjela Aleksandra Dojčinović - rekao je Luka Nižetić nakon pet revija drugog dana Dove Fashion.hr Cruisea koje smo večeras odgledali na plazi Zlatni Rat na Braču.
- Dojmila me se finoća njenih modela, fine pastelne boje i kako odlično pristaju ženama -dodao je splitski pjevač.
-Dojčinovićka i Robert Sever su najbolji - doviknula je u prolazu Antonija Blaće. Najveću pohvalu Sever je dobio od kolege Ivice Skoke:
-Sever je genijalac! A Ivana Barać se ponavlja... - kazao je. Aleksandra Dojčinović nije uzalud najhvaljenija kod publike. Dala je sjajnu lady kolekciju, izuzetno ženstvenu a modernu, izvedenu u dvobojnim i trobojnim pastelnim kombinacijama. Sever je svoje poznato modno slikarstvo s modela sasvim preselio na accessoire - na torbice i rukavice. Tako je do izražaja došla vješta i originalna konstrukcija haljine iz kolekcije Instant chic.
Ivana Barać umirila je svoje eksperimente čijoj urbanosti pomaže obavezna crna boja. Jednostavne male crne haljine korzetno vezanih rukava ili modnih dodataka tijekom revije polako poprimaju trash ili  sadomazo elemente. Za luksuz na pisti milovanoj surferskim povjetarcem pobrinuo se Zoran Mrvoš zlatastim haljinama. Igor Galaš imao je večeras najtežu zadaću - odjenuti svoju majku i deset žena odabranih na natjecaju Dove VisibleCare. Nitko još nije napravio Dove kolekciju bez greške pa nije ni Galaš, no njegove žene u bijelim haljinama i višeslojnim kombinacijama s hlaćama bile su simpatične, odlično primljene od publike kojoj su se baš dopale.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije