Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Magic show za cijelu obitelj

Luka Vidović razveselit će one kojima je to najpotrebnije

Luka Vidović
Foto: Promo
1/2
23.10.2017.
u 10:13

Osim što je posvećen svom profesionalnom radu, Luka je poznat i kao humanitarac velikog srca koji se trudi odazvati na svaku humanitarnu akciju kada god je u prilici.

Omiljeni dječji mađioničar Luka Vidović i ovu godinu, treću godinu za redom, nastupa u Maloj dvorani „Vatroslav Lisinski“ sa svojom nezaboravnom predstavom „Magic show za cijelu obitelj“, 11.11. i 12.11.2017., u 10 sati.

Osim što je posvećen svom profesionalnom radu, Luka je poznat i kao humanitarac velikog srca koji se trudi odazvati na svaku humanitarnu akciju kada god je u prilici. Tako svake godine među ostalim, obavezno u dogovoru sa udrugom „Krijesnica“ posjeti „Dječji onkološki odjel instituta za tumore“ u Zagrebu gdje pacijentima pokloni svoju predstavu koja ih bar na tren makne od problema sa kojima se suočavaju.

Ova godina neće biti iznimka, pa će tako Luka Vidović 23.10.2017. u ponedjeljak u 11:00 sati na dječjem onkološkom odjelu izvesti svoju predstavu „Magic show za cijelu obitelj“, gdje će izvoditi smiješne čarolije sa malim pacijentima koji će zasigurno uživati u smijehu i radosti te pomaganju Luki u izvođenju trikova.

„Volim pomagati kad god stignem i gdje god stignem. Svake godine obiđem preko nekoliko dječjih domova i dječjih bolničkih odjela i poklonim im svoju predstavu. Ne mogu više zamisliti svoju radnu godinu, a da to ne napravim. Nastupi na dječjem onkološkom odjelu su mi definitivno najteži i najtužniji, ali također i najdraži jer sam presretan što mogu učiniti da se svi skupa smijemo sat vremena cijelo vrijeme. Službeno ja njima poklanjam svoju predstavu, ali meni druženje sa njima poklanja nemjerljivo puno više jer mi ispune srce sa ljubavi, suosjećanjem te podsjetnikom da trebam biti zahvalan na zdravlju i da bez veze ponekad kukam za gluposti. Djeca na odjelu i njihovi roditelji zbog svoje požrtvovnosti i snage su za mene moji životni uzori i super heroji.“ – kaže Luka Vidović.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije