Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podignimo glas

Luka Udjbinac pokreće najveći hrvatski BandAid do sada, priključite mu se i vi!

Foto: Pixsell, PR
1/3
27.03.2020.
u 15:09

U akciju su se do sada uključili brojni poznati među kojima su i Kristijan Rahimovski, Tedi Spalato, Toni Cetinski, zbor Zvjezdice, Vladimir Kočiš Zec, Matija Dedić, Robert Vrbančić, zbor Mozartine...

Luka Udjbinac, hrvatski jazz glazbenik, došao je na ideju okupljanja najvećeg hrvatskog BandAida povodom nedavnog potresa i krize s korona virusom. Osim glazbenika, izvođača i autora, Luka planira uključiti i sve građane Republike Hrvatske koji su voljni sudjelovati. Pjesma se zove „Dignimo glas za sve nas“, a Luka ovim putem traži pjevače koji bi pjevali pjesmu te instrumentaliste koji bi odsvirali i kod kuće snimili dijelove pjesme uz popratni video.

Nadalje, pozivaju se svi građani da se snime pjevajući refren pjesme i pošalju svoju snimku na podignimoglas@gmail.com  kako bi bili dijelom finalne verzije pjesme. Ovih dana će široka javnost biti obaviještena o razvoju akcije te mogućim načinima doniranja sredstava.

U akciju su se do sada uključili brojni poznati među kojima su i Kristijan Rahimovski, Tedi Spalato, Toni Cetinski, zbor Zvjezdice, Vladimir Kočiš Zec, Matija Dedić, Robert Vrbančić, zbor Mozartine...

Unison - Hrvatski glazbeni savez, čiji je cilj promocija hrvatske glazbene struke, želi sreću kolegi Udjbincu s ovim hvalevrijednim projektom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije