Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obitelj modrić

Luka Modrić objavio rijetku obiteljsku fotografiju

Luka Modrić i Vanja Modrić
gtres/Gtres/PIXSELL
09.08.2018.
u 12:18

Njegova odabranica Vanja zaljubila se u Luku dok je još imao devetnaest godina, a ono što ju je privuklo jest njegova skromnost i jednostavnost

Naši nogometaši su na zasluženim odmorima, a gdje su i što rade, otkrivaju nam svakodnevno preko društvenih mreža. No nisu svi vatreni ''otvoreni'' što se tiče dijeljenja osobnih sadržaja, a jedan od njih je naš kapetan Luka Modrić koji rijetko dijeli osobne fotografije, stoga je iznenadio brojne obožavatelje objavivši fotografiju svoje obitelji.

Luka i Vanja uplovili su u bračnu luku 2010. godine i imaju troje djece: osmogodišnjeg Ivana, petogodišnju Emu i najmlađu Sofiju koja će ove godine u desetom mjesecu proslaviti prvi rođendan.

Njegova odabranica Vanja zaljubila se u Luku dok je još imao devetnaest godina, a ono što ju je privuklo jest njegova skromnost i jednostavnost. Poznato je i da mu je veliki kritičar, a i najveći fan.

“Poslije svake utakmice gledamo snimku. Luka analizira sve, svaki pokret, uvijek mu govorim – moraš više pucati, a on uporno više asistira, a manje puca. I kad savršeno odigra, ja opet nešto nađem, a u njemu tada proradi inat” , kazala je Vanja.

VIDEO Hrvatice vole prirodni look

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
13:27 09.08.2018.

Bravo Luka !!!! Bravo Familija !!! Bravo Hrvatska Bravo Majstore Bravo Vatreni Bravo Najbolji Playmaker svih Vremena !!!!!!

IL
ilijan
14:35 10.08.2018.

Bravo Luka! Bog vas blagoslovio! Neka vam je sa srećom!

ČI
čikaga
16:06 09.08.2018.

Pitanje je što je presudilo ? Da li upute mamice, ljepota., buđelar ili STVARNA LJUBAV.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije