Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što se sprema

Luka iz 'Braka na prvu' objavio zagonetnu objavu, pratitelji misle da fotkom i opisom nagovještava nešto veliko

Foto: Instagram screenshot
1/5
20.07.2021.
u 11:17

Luka Budak, kandidat prve sezone showa 'Brak na prvu' na Instagramu je objavio novu fotografiju te vrlo zanimljiv tekst koji je privukao pažnju mnogih.

Bivši natjecatelj showa 'Brak na prvu', Luka Budak (30), iznenadio je pratitelje na društvenim mrežama kada je objavio fotografiju na kojoj pozira s loktom i ključevima u ruci. 

Foto: Instagram

Najviše pažnje privukao je tekst koji je napisao uz fotografiju, iz kojeg bi se dalo naslutiti da Luka želi nagovijestiti nešto vrlo važno svojom objavom. 

'Svaka brava koja nastaje ima svoj ključ. Kažu da je ključ života samospoznaja, kada znaš što želiš i gdje želiš. Onda bi brava tom ključu trebala biti obitelj. Zar ne?', napisao je Budak. 

Podsjetimo, Budak je sudjelovao u showu 'Brak na prvu', a njegov brak iz showa nije uspio u stvarnom životu. Stručnjaci su ga sparili s Nadijom Amić, a par se rastao u prijateljskim odnosima. Nakon showa Budak je započeo vezu sa stručnjakinjom za ljubavne odnose i spisateljicom iz showa Ingrid Divković (36) s kojom je osjetio kemiju nakon spontane kave na koju su otišli kada je show završio.  

U showu je također otkrio da su on i njegov brat blizanac posvojeni te da nema namjeru tražiti biološku majku, a vidjelo se i kako je otvoren oko te teme te da se toga ne srami, nego ponosi time.

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

 


 
Ključne riječi

Komentara 2

PO
pocrn
12:00 20.07.2021.

hehehaha !, nesto veliko !? za takve debce i sasvim normalno je nesto veliko, tja.pogadajmo.. mozda ce početi raditi !?

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
11:39 20.07.2021.

Jeste vi u Večernjem normalni? Što ste uradili od jednog kvalitetnog medija? Nelada su u Većernjem listu pisali vrhunski novinari. Šta je ovo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije