Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podržao nogometaše

Luka Bulić oduševio novom parodijom! Pjevao je o pobjedi Vatrenih, a ovo je poručio kanadskom izborniku

Zagreb: Luka Buli?, radijski voditelj i komi?ar
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/7
28.11.2022.
u 10:06

Naš radijski voditelj, Luka Bulić zbog toga je preradio hit pjesmu benda Regata, 'Andrea'. U pjesmi se osvrnuo i na prostote koje je izjavio kanadski izbornik John Herdman.

Hrvatska reprezentacija svladala je Kanadu s 4:1 u drugom kolu SP-a u Kataru. Naš radijski voditelj, Luka Bulić zbog toga je preradio hit pjesmu benda Regata, 'Andrea'. U pjesmi se osvrnuo i na prostote koje je izjavio kanadski izbornik John Herdman. Snimka je objavljena na Tik Toku radija Antene Zagreb.  

"Bilo bi tu drame da nije bilo Krame Andreja
Oni prvi daju al' imamo Livaju i Andreja
Ma to si znati treb'o k'o bu koga sje*'o, John Herdman
Goodbye, Kanado, zbogom!
Prekrižena si nogom Andreja!
Andreja!
Ispao je frajer i naš Lovro Majer uz Andreja!
Briljirao je Kova utakmica snova za Matea!
Za koga???
Za Matea, Livaju, Andreja!
I Majera!
Daj zabijte još!
Zabijte još 
Svi će zabiti još!
Nitko ne smije bit' loš "
tekst je parodije koju je Luka snimio. 

 

@antenazagreb To si znati treb'o, 'ko bu koga sjeb'o! 🇭🇷✌️ @Luka Bulić #JohnHerdman #AndrejKramaric #MarkoLivaja #LovroMajer #MateoKovacic #worldcup2022 #Croatia #fyp #bullhit ♬ original sound - antenazagreb

 

Podsjetimo, Kanađani su jučer poveli već u drugoj minuti pogotkom Alphonsa Daviesa, ali Hrvatska je već do poluvremena preokrenula rezultat. Andrej Kramarić je izjednačio u 36. minuti na asistenciju Ivana Perišića, a za 2:1 je u 44. minuti pogodio Marko Livaja nakon dodavanja Josipa Juranovića. Kramarić je u 70. minuti svojim drugim pogotkom, ponovno uz Perišićevu asistenciju, povećao prednost na 3:1, a konačnih 4:1 postavio je Lovro Majer u četvrtoj minuti dodatka na dodavanje Mislava Oršića. 

Inače, bivša predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović nije mogla pratiti naše Vatrene kada su igrali prvu utakmicu na ovom Svjetskom prvenstvu, ali je zato sinoć bila uz njih na tribinama u Dohi i bodrila ih je. Grabar - Kitarović ba tribine je stigla u narodnoj nošnji, kao što je to i najavila i riječ je o narodnoj nošnji iz Posavine na kojoj prevladavaju bijela i crvena boja, baš kao i na našoj šahovnici. Nakon što je Hrvatska pobijedila svog protivnika Kanadu na Facebooku je bivša predsjednica napisala sljedeću objavu u kojoj se obratila kanadskom premijeru Justinu Trudeauu; - Kakva sjajna utakmica na FIFA Svjetskom prvenstvu. Preponosna sam na momčad Hrvatske. Kanada se hrabro borila. Justin Trudeau, nedostajalo mi je tvoje društvo večeras. Ponosno sam nosila narodnu nošnju iz Posavine, i predstavila naše naslijeđe i nacionalne boje. Drago mi je da sam upoznala toliko ljudi iz središnje i istočne Europe koji su prepoznali koliko toga imamo zajedničkog. 

Prije početka utakmice srdačno se pozdravila s predsjednikom FIFA-e Giannijem Infantinom, a njezini pratitelji na Facebooku poručili su joj kako im je drago što je u tradicionalnoj nošnji pružila podršku našim dečkima i što u svakoj prilici promovira svoju zemlju. 

VIDEO Slavlje u Torontu


 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije