Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slika divnog sna

Luka Bulić napisao je pjesmu za malu Milu: Ti si Mila dobra vila

Foto: pixsell
1/7
03.04.2019.
u 19:25

Radijski voditelj napisao je stihove koje je posvetio dvogodišnjoj Mili koju je otputovala u Ameriku s roditeljima s nadom da će dobiti borbu s teškom bolesti.

Malena Mila Rončević ujedinila je cijelu Hrvatsku i sada je s roditeljima u Americi gdje je očekuje liječenje i nada da će pobijediti rijetki tip leukemije.

Radijski voditelj Luka Bulić napisao je stihove koje je posvetio dvogodišnjoj  Mili. 

 

 

- Ti si Mila dobra vila, mali anđeo samo bez krila koji je sve ljude povezao u jedno. Kad se u moru tamnih vijesti milo lice kao svjetlost smjesti i dokaže da nije nikome svejedno. Ti si slika divnog sna gdje se gleda srcima. Sretno Mila, sretan put i sretno se vrati. Ljubavi puno tebi ćemo poslati. To odradi, ovdje te čeka toplina tvog kreveta. Uspjet ćeš, jer još puno možemo naučiti od djeteta - stihovi su Luke Bulića koje je opjevao uz glazbenu pozadinu pjesme "Morska vila" od Daleke obale. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije