Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naglo prekinuli

Lujo Kunčević više ne ljubi lijepu Saru Mariju Knežević

zagreb, 15.10.2016 cvjetni lujo kuncevic filip hofer
Foto: Filip Hofer
1/3
15.11.2016.
u 08:15

Zvijezda serije “Zlatni dvori” i manekenka okončali su vezu bez afere, a kumovao im je i njezin skori odlazak u inozemstvo zbog karijere

Zvijezda serije “Zlatni dvori”, 26-godišnji Lujo Kunčević, prekinuo je kratku vezu s 20-godišnjom manekenkom Sarom Marijom Knežević. Upoznali su se lani u Dubrovniku, gdje mladi glumac ljetuje u roditeljskoj kući. Ljubav nije planula brzo jer su neko vrijeme bili prijatelji. Nastavili su se družiti i u Zagrebu, kamo se Lujo morao vratiti zbog snimanja serije. Prije dva i pol mjeseca prijateljstvo je preraslo u ljubav, koja je sada završila.

– Nema nikakve afere. Sara i ja odlučili smo prekinuti jer jednostavno nije više išlo. Sada smo opet samo jako dobri prijatelji – rekao je Lujo za 24sata, a Sara je dodala da su se možda prerano upustili u ozbiljnu vezu.

Možda je odluci pridonijelo i to što Sara uskoro odlazi graditi karijeru u inozemstvo, ili pak što je nedavno provela večer navodno zabavljajući se u društvu popularnog Justina Biebera koji je gostovao u zagrebačkoj Areni. Djevojke koje su bile pozvane na privatno druženje s pjevačem morale su potpisati ugovor o tajnosti prema kojem ne smiju ni s kim dijeliti detalje trenutaka s pjevačem. Pjevača su upoznale u klubu “The Best”, gdje je bio službeni after party nakon koncerta. Zabavljali su se u u VIP dijelu, a pjevač im je rekao da ga je oduševila atmosfera na koncertu.

Komentara 1

DN
dnl812c
21:29 15.11.2016.

KBK

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije