Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimka kruži društvenim mrežama

Ludi noćni provod! Adele postala viralni hit, toliko se napila da je zaboravila da je poznata

FILE PHOTO: The Brit Awards at the O2 Arena in London
Foto: TOM NICHOLSON/REUTERS
1/15
28.05.2022.
u 16:45

Adele je u listopadu prošle godine objavila kako prestaje piti, no sudeći po snimkama koje su objavljene malo se opustila i postala hit na TikToku. Iako je objavljeno nekoliko snimaka te večeri, obožavatelje slavne pjevačice posebno je nasmijao onaj u kojem je, kako se čini, Adele zaboravila da je slavna.

Pjevačica Adele (34) u veljači je partijala u londonskom noćnom klubu Heaven, a snimka njezinog ''ludog'' noćnog provoda sada je postala viralna. Naime, Adele je popila koje piće previše te zaboravila da je poznata.

Adele je u listopadu prošle godine objavila kako prestaje piti, no sudeći po snimkama koje su objavljene malo se opustila i postala hit na TikToku. Iako je objavljeno nekoliko snimaka te večeri, obožavatelje slavne pjevačice posebno je nasmijao onaj u kojem je, kako se čini, Adele zaboravila da je slavna.

Video pokazuje pjevačicu kako se naginje iz VIP prostora i zbunjeno pita grupu ljudi na plesnom podiju ''Kako svi znaju da sam to ja?''

@lifeoflaparties Adele Forgot That She Was A Celebrity 🥃🍸#adele #partying #drinking ♬ original sound - Party With Betts 🎥

Podsjetimo, Adele je prošle godine otvorila dušu za američki Vogue i otvoreno progovorila o problemima s alkoholom. Kazala je kako je nakon mamurluka patila od tjeskobe te joj je to postao veliki problem za vrijeme lockdowna.

- Uvijek sam pomalo mamurna u ponedjeljak ujutro. Opijanje je postajalo sve ranije i ranije.Padala sam kroz stražnja vrata bara, a ne kroz prednja. Onda se sjećam da sam se probudila s najgorim mamurlukom- rekla je tada glazbenica.

Inače, Adele je izgubila čak 50 kilograma, postala je prava ovisnica o vježbanju. Široj javnosti postala je poznata još 2008. godine, a od tada je postala jedna od najpoznatijih pjevačica na svijetu. Adele je posebno draga publici jer ne krije kako ima brojne zdravstvene probleme, od alkoholizma preko nekih čestih zdravstvenih problema.

Pjevačica je u dvije godine pandemije uspjela promijeniti svoj život iz temelja. Nakon što se rastavila od supruga Simona Koneckija, dala je priliku novoj ljubavi s Richom Paulom. 

- Vježbati sam počela zbog moje tjeskobe. Vježbajući sam se osjećala bolje. Nikada se nije radilo o mršavljenju, već o tome da postanem snažnija psihički. Postala sam poprilično ovisan o tome. Vježbam dva ili tri puta dnevno - rekla je Adele prošle godine.

VIDEO Blanka Vlašić iznenadila obožavatelje fotografijama s vjenčanja: 'Udala sam se i čekam bebu'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije