Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštro o Anezi

Lucija Stojak, bivša BB stanarka: 'Zaslužila sam pobjedu, smatram da je sve namješteno'

Foto: Instagram
1/4
26.04.2019.
u 12:50

U povodu godišnjice završetka 9. sezone Big Brother showa, finalistica Lucija Stojak (24) otkrila je za Slobodnu Dalmaciju svoje stavove o realityju i što je radila nakon završetka emisije

Uskoro se obilježava godišnjica od finala devete sezone najpopularnijeg reality showa ''Big Brother'' gdje je pobjedu odnio Bjelovarčanin Antonio Orač Orky. U samom finalu našla se i temperamentna Splićanka Lucija Stojak (24) kojoj je izmakla glavna nagrada od 371.000 kuna, a tvrdi se i da je zbog održavanja gledanosti showa upravo mlada djevojka trebala odnijeti pobjedu, što je i sama komentirala za Slobodnu Dalmaciju.

– Nisam očekivala pobjedu dok sam bila unutra, no kad sam izišla, ostala sam jako razočarana jer sam bila daleko najpopularnija stanarka – tvrdi Splićanka samouvjereno te dodaje kako joj i danas prilaze mnogi ljudi uvjereni da je ona trebala odnijeti pobjedu.

– Zaslužila sam pobjedu i nagradu bih znala iskoristiti jako dobro. Smatram da sustav glasovanja nije bio fer i korektan, što se nakon završetka i dokazalo. Također smatram da je sve namješteno – poručila je Stojak koja bi pri ponovnoj prijavi u Big Brother, tvrdi, bila opet onakva kakvu smo je već vidjeli.

Nakon završetka showa, odlučila je otići iz Hrvatske te je neko vrijeme živjela u Srbiji.

– Nekoliko sam mjeseci tamo provela čisto da se odmorim od svega. Koliko god netko mislio da je bajan život "poznatih", meni to nije odgovaralo. Volim piti kavu u miru – otkrila je ona.

Često je u showu ulazila u sukobe s pjevačicom Anezi, a tvrdi kako je to radila iz čiste dosade.

– Znala bih se ujutro probuditi, napraviti kavu i sjesti u dvorište. Znala sam da će taj dan biti dosadan pa sam razmišljala čime se zabaviti. Otišla bih do Anezi, dobacila joj neki komentar, a ona bi se zakačila na to i cijeli bismo dan imali zabavu – rekla je Lucija koja smatra da Anezi to ''nije shvaćala, iako samu sebe predstavlja kao jako pametnu osobu''.

– Svi znamo da inteligentne osobe to nikad neće toliko naglašavati kao što to ona radi. Ne pratim njezin rad i dok je netko ne spomene, zaboravim da uopće postoji. Ili dok mi ne pošalju kako govori o meni na svom Instagramu pa me uvijek slatko nasmije – ističe 24-godišnjakinja i dodaje da se u Big Brother ''nije prijavila da bi stekla popularnost i gradila nešto na tu kartu, nego ju je zanimalo može li izdržati unutra toliko dugo i u tim uvjetima''.

Pogledajte koji brakovi u showbizzu nisu dugo potrajali

Ključne riječi

Komentara 6

VO
vorda400
13:32 26.04.2019.

Tko još vjeruje da netko glasa za nečiju pobjedu tko to uopće gleda?

MS
Mr.Serator
13:13 26.04.2019.

Otisla u Srbiju?Raditi sta?

MA
mare0801
16:58 26.04.2019.

Lucija je Bosanka, i dio mase divljaka koja je preplavila Split zadnjih desetljeća. Da me ne bi optužili za nacionalizam Lucija je vjerojatno Hrvatica i katolkinja, ovo mislim isključivo u kulturološkom smislu. Neprepoznatljiv grad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije