Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donijela odluku

Lucija Lugomer zabrinula pratitelje neočekivanom objavom: 'Zbog tužnih vijesti neće me biti neko vrijeme'

Lucija Lugomer
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/11
12.05.2021.
u 19:25

Još uvijek nije poznato što ju je natjeralo na ovakvu odluku.

Hrvatska plus size manekenka Lucija Lugomer vrlo je aktivna na društvenim mrežama pa sa svojim pratiteljima često dijeli svakodnevice sa suprugom Danijelom Grlićem, sinom Leonom ili pak 'samo' s pratiteljima podijeli svoj stav o nekoj aktualnoj temi. No, čini se kako se manekenka povlači s društvenih mreža, barem na neko vrijeme.

"Zbog tužnih vijesti neće me biti neko vrijeme na društvenim mrežama. Hvala na razumijevanju, Lucija", napisala je na Instagram Storyju.

Foto: screenshot Amazon

Još uvijek nije poznato što ju je natjeralo na ovakvu odluku. 

Podsjetimo, sredinom prošlog mjeseca Lugomer je zatekao komentar jednog trenera pod njenom fotografijom i pritom je razljutio. Nakon toga odlučila je objaviti prijepisku te ga javno prozvati, kao i teretanu za koju je smatrala da u njoj dotični radi.

"Odvratno!" poručio je kratko ispod njezine fotografije u jednodijelnom kupaćem kostimu. No, ona mu nije ostala dužna.

"Jedva čekam doći u teretanu i potražiti ovog trenera da mi pomogne nakon poroda vratiti moje tijelo u ljepotu s obzirom na to da sam mu 'odvratna'. Na ovoj slici koju je dotični komentirao s 'odvratna', moje tijelo je samo 4/5 mjeseci nakon poroda", napisala je Lucija te se zapitala podržava li njegov stav i teretana u kojoj je naveo da radi.  "Također me zanima da mi napišete tko bi kod ovakvog trenera sada išao na trening? Pogotovo nakon poroda, recimo. Pitam vas koji ste odvratni, je l''", završila je objavu.

Nedugo zatim uslijedio je i odgovor teretane koja za dotičnog tvrdi da nije njihov zaposlenik već neko vrijeme.

VIDEO>> Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli nakon 24 godine veze

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Prdekan za nastavu
Prdekan za nastavu
13:17 13.05.2021.

Pa šta sad da radimo???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije