Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Lucija Lugomer otkrila svoje mjere, pratitelji joj poručili: 'Ma zgodnica i točka'

Foto: Instagram
1/11
24.07.2021.
u 10:00

"Da, djevojko, da! Na ovom profilu slavimo plus-size", napisala je plus-size manekenka Lucija Lugomer na svom Instagram profilu te istaknula hešteg 'normaliziramo normalna tijela'.

Plus-size model Lucija Lugomer (28) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj pozira u kratkim sportskim hlačama i majici, a na fotografiji je napisala svoje mjere. U opisu je istaknula da je saznala da joj je broj četiri sretan broj, referirajući se na to da sve njezine veličine počinju tim brojem. "Da, djevojko, da! Na ovom profilu slavimo plus-size", dodala je te istaknula hešteg 'normaliziramo normalna tijela'

Foto: Instagram screenshot

Njezini pratitelji su joj u komentarima pružili podršku. Najčešći komentar je bio da je savršena, a ona je na jedan od njih odgovorila. "Daleko sam od 'savršenog', ali ja tako volim", poručila je Lugomer. "Ma zgodnica i točka", poručila joj je još jedna pratiteljica. "Lijepa od glave do pete", još je jedan od komplimenata koji su joj upućeni. U komentarima joj se javila i bivša manekenka Tatjana Dragović (43), a poručila joj je da je ljepotica. "Ma tko mi se javlja, ljepotoooo predivna", odgovorila je Lugomer te dodala emotikone srca i poljubaca.

Inače, Lugomer je poznata po tome što promovira pozitivnu sliku o tijelu. Nedavno joj se pridružila i Lana Jurčević koja je objavila video u kojem pokazuje sve dijelove tijela na kojima ima viška masnih naslaga. Sličan video je objavila i Lugomer, a u opisu je istaknula da bi bilo dobro da otiđe na pregled sluha jer više ne čuje tuđa mišljenja. "Žene, zapamtite-ti nisi mana i ti nisi nedostatak! Ljubim vas i uživajte svake sekunde svoga života jer on je jednako unikatan baš kao i vi same", poručila je uz video.

VIDEO Večernjaova desetka Vinka Ćemeraša: 'Moj život trenutno bi opisala neka jako sretna pjesma'

Komentara 6

Avatar Idler
Idler
11:09 24.07.2021.

Ljepota je stvar osobnog ukusa no dvije stvari treba razlučit. Prvo, nikog se ne smije vrijeđat i ismijavat ak ovak zgleda ! Drugo, pretilost je štetna i ne smije ju se slavit i isticat neg lječit !

SI
silvano
12:30 24.07.2021.

kad ona kihne, žak odleti u svemir.

SI
silvano
11:11 24.07.2021.

nasukala se pred fotoaparat i ne mogu je porinuti natrag...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije