Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slušatelji ga vole

Lozar posluživao goste kafića odjeven kao francuska sobarica

Sasa Lozar (1)
Foto: PR
1/6
22.02.2013.
u 14:57

Sve skupa bi bilo manje tragično da popularni voditelj i prošli tjedan nije izvukao kraći kraj pa je na raskrižju trgovačkog centra prao stakla na automobilima. Sram se čak isplatio jer je tamo ipak uspio zaraditi desetak kuna.

Ekipa novog Jutarnjeg showa Antene Zagreb u namjeri da zabavi sebe i svoje slušatelje iz tjedna u tjedan prelazi granice tolerancije na sram i nelagodu. Slušatelji predlažu neugodne izazove i glasuju za "najoriginalniji", a ekipa showa potom izvlači papiriće kako bi puka sreća odlučila tko će taj tjedan biti Lozarov "luzer".

Sreća ni ovaj tjedan nije pomazila domaćina showa Sašu Lozara pa se "uvukao" u kostimić francuske sobarice i postao francuska konobarica. Oklada je oklada pa je Saša gostima obližnjeg kafića posluživao kavu i male kiflice.

Sve skupa bilo bi manje tragično da Saša i prošli tjedan nije izvukao kraći kraj pa je na raskrižju ispred jednog trgovačkog centra prao stakla na automobilima. Sram se čak isplatio jer je tamo ipak uspio zaraditi desetak kuna. Jutros se posjetitelji kafića, šokirani prizorom, nažalost nisu sjetili nagraditi Sašu.

– Oklada je oklada, al' što je previše, previše je! – zaključio je Saša!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije