Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao?

Lova do krova! Kim Kardashian u nekoliko minuta oborila rekord novim biznisom

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
13.09.2019.
u 09:18

Za promociju svog novog brenda Kim je odabrala svoje slavne sestre i Alice Marie Johnson, ženu kojoj je Kim pomogla da izađe iz zatvora.

Reality zvijezda Kim Kardashian West lansirala je svoj novi proizvod naziva ''SKIMS''.

Riječ je o liniji steznika za oblikovanje tijela koji dolaze u različitim bojama, a osmislila ih je sama Kim koja je poznata po tome da ih često nosi ispod odjeće. Čini se kako su žene diljem svijeta oduševljene idejom steznika stoga ne čudi podatak da je bilo potrebno samo nekoliko minuta da na njezin račun sjedne oko 2 milijuna dolara.

Foto: Reuters/Pixsell

Strani mediji prenose kako je navodno gotovo cijela kolekcija rasprodana. U usporedbi s brendom ''Spanx'', koji je jedan od najvećih upravo na tom području, Kim je u nekoliko minuta zaradila njihovu godišnju zaradu. Navodi se i kako su u prodaji bile tisuće proizvoda čija cijena nije bila viša od 100 dolara.

– Znam što želim od ovoga, a to nije slučaj sa svakim projektom na kojem radim. Postanem nesigurna i nadam se da će se ljudima svidjeti. Ali, za ovo sam potpuno uvjerena da to mogu. Znam kako ih napraviti da budu udobni i seksi – rekla je Kim u razgovoru za jedan američki časopis ranije ovog ljeta.

Za promociju svog novog brenda Kim je odabrala svoje slavne sestre koje su radile na dizajnu s Alice Marie Johnson, ženom kojoj je poduzetna Kim pomogla da izađe iz zatvora, ali i s još 25 pravih žena, koje su tu da potvrde kako im SKIMS "omogućuje da se osjećaju kao najbolja verzija sebe".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije