Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TERMINIRANJE TERMINATORA

Loše vijesti za ljubitelje robota-ubojica

16.04.2009.
u 13:59

Na samo da se nakon samo dvije sezone gasi TV-serija "Kronike Sarah Connor" (koja doduše nije postigla neku naročitu gledanost, i pored oduševljenih kritika – čak ju je i jedna naša TV-mreža prestala prikazivati nakon samo tri epizode, bez ikakva objašnjenja), nego i u četvrtom filmu o terminatorima izgleda ipak neće biti najavljenog kameo-pojavljivanja Arnolda Schwarzeneggera.

Glasine su se zakuhale nakon što je Terry Crewes, tumač jedne od manjih uloga u filmu "Terminator: Salvation" (koji je trenutačno na snimanju Stalloneovih "Potrošnih", a na filmu je debitirao u Schwarzenegegrovu filmu "Šesti dan") ustvrdio da je vidio u scenariju Schwarzenegerovu ulogu, što su mnogi povezali s izjavom redatelja mcG-a da će se u filmu sigurno pojaviti model Terminatora T-800, što je bila Arnoldova uloga.

No, nadanja su bila nezasnovana na stvarnosti; Schwarzenegger, danas guverner Kalifornije, svojedobno je izjavio da je spreman odvojiti vremena za kameo-ulogu, ali pod uvjetom da film bude sniman u Kaliforniji, a zbog povoljnijih uvjeta producenti su se ipak odlučili za Novi Meksiko. A T-800 će u filmu najvjerojatnije biti Roland Kickinger, mladi austrijski bilder koji u Hollywoodu gradi glumačku karijeru, a fizički dosta podsjeća na slavnijeg i starijeg zemljaka te je čak glumio Schwarzeneggera u biografskom TV-filmu.

Znači, nema Arnolda u filmu, ni TV-serije više nema, ali je barem tu Linda Hamilton. McG je objasnio detalje oko njezine glasovne uloge: to neće biti pripovjedački "voice-over", već će se njezin glas čuti na vrpcama s uputama kako preživjeti koje je ona snimala za svog sina (što se vidi na kraju "Terminatora 1"). Nije sve tako crno – barem ne dok Skynet ne bude pokrenut...

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije