Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OSJEĆAM LAŽ'

Lorenzo novim spotom najavljuje nastup na Ultri!

Foto: Promo
1/2
29.05.2018.
u 19:00

"Osjećam laž" autorski potpisuje svestrani frontmen Buđenja Darko Bakić, koji u suradnji s producentom Zvonimirom Dusperom Dusom donosi u hrvatske radijske etere dašak glazbe trenutno dominantne na svjetskoj glazbenoj sceni.

Lorenzo, glazbeni projekt koji u izvođačkom smislu predstavlja Marko Kantolić, sveprisutni DJ u klubovima Hrvatske i regije, objavio je spot za najnoviji singl "Osjećam laž" i najavio nastup na ovogodišnjem Ultra Europe festivalu.

"Osjećam laž" autorski potpisuje svestrani frontmen Buđenja Darko Bakić, koji u suradnji s producentom Zvonimirom Dusperom Dusom donosi u hrvatske radijske etere dašak glazbe trenutno dominantne na svjetskoj glazbenoj sceni. Potvrda da se radi o sjajnom projektu s blistavom budućnosti stigla je u vidu najave nastupa na ovogodišnjem izdanju najvećeg festivala elektronske glazbe, Ultra Europe festivala koji će se održati u Splitu 6., 7. i 8. srpnja.

"Nastup na Ultra Europe festivalu san je svakog DJ-a i to će biti kruna dosadašnjeg rada cjelokupnog tima Lorenzo", rekao je Lorenzo.

Nakon singlova "Sve sam znala i prije" i "Sve što pomislim" i suradnji sa sjajnim pjevačicama Mijom Dimšić i Antonelom Doko došao je red i na jedno muško gostovanje. Sjajni David Magdić, kantautor iz Varaždina kojeg slobodno možemo nazvati hrvatskim Johnom Mayerom, svojim je prodornim glasom i besprijekornom svirkom Darkovu i Dusperovu viziju bluesa i soula u modernom ruhu digao na još višu razinu i nema sumnje da će "Osjećam laž" osvojiti radijske etere.

"Moderan i drugačiji sonični pristup pjesmi popraćen je duhom bluesa i soula koji dijelimo svi zajedno te sam užasno zahvalan i sretan što je moj glazbeni put započeo na ovakav način, uz ovakve divne ljude", rekao je David Magdić za kojeg će se definitvno još čuti.

Spot za pjesmu "Osjećam laž" sniman je pod redateljskom palicom Tomislava Povića na lokacijama u Svetom Križu Začretje i Zagreb, a u spotu se uz predivnu Jelenu pojavljuju David Magdić i po prvi put sam Lorenzo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije