Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upali u vilu

Lopovi kćeri najbogatije Hrvatice ukrali nakit vrijedan 450 milijuna kuna

Tamara Ecclestone
Foto: Profimedia
1/4
16.12.2019.
u 11:09

Stan je "počišćen" u 590 minuta, samo nekoliko sati nakon što je Tamara s obitelji otputovala na božićni odmor. Pljačkom su šokirani i njeni susjedi, budući da se sve dogodilo u elitnom kvartu u kojem kamere sve snimaju 24 sata dnevno, a policija redovito patrolira.

Tamara Ecclestone, kći najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone, u šoku je nakon što su joj nepoznati lopovi iz kuće u Londonu odnijeli nakit vrijedan oko 450 milijuna kuna, piše The Sun.

Stan je "počišćen" u 50 minuta, samo nekoliko sati nakon što je Tamara s obitelji otputovala na božićni odmor. Pljačkom su šokirani i njeni susjedi, budući da se sve dogodilo u elitnom kvartu u kojem kamere sve snimaju 24 sata dnevno, a policija redovito patrolira.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some Sunday’s are not spent in pyjamas

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

 

Čuvari su bili na imanju i tijekom pljačke. Lopovi su prošli kroz vrt i uputili se prema sobi sa sefovima. Dok su bježali uočio ih je jedan od zaštitara, no nije ih uspio spriječiti. Inače, tamara u voli od 57 soba živi sa suprugom Jayom Ruthlandom i kćerkicom Sofijom. 

Među ukradenim nakitom je i vjenčani Cartierov prsten, vrijedan više od 700 tisuća kuna. 

- Mogu potvrditi kako je bila provala u kuću. Osiguranje surađuje s policijom na ovom slučaju. Tamara i obitelj su očigledno ljuti i potreseni ovim incidentom - kazao je glasnogovornik Tamare Ecclestone. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

AT
alojz.targus
11:31 16.12.2019.

Što bih ja volio ,da meni netko ima mogućnost nešto ukrasti u toj vrijednosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije