Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh

Londonska publika ovacijama rasplakala Zrinku Cvitešić

'cvitesic'
'Manuel Harlan'
Autori: js, iv
11.04.2013.
u 09:30

Preksinoć na West Endu održana premijera mjuzikla "Once" u kojem glavnu ulogu igra naša glumica

Iz prvog reda predstavu su pratili glumičin dečko Hrvoje Rupčić te njeni prijatelji Marinko Leš i Matija Vujica

U svojoj karijeri Zrinka Cvitešić nanizala je zavidan broj velikih uloga, a odsad se u taj arsenal ubraja i glavna uloga u mjuziklu "Once", čija je premijera bila preksinoć u Londonu.

– Svi su u publici poslije predstave ustali na noge i skandirali. Nastao je totalni delirij – rekla je Matija Vuica, koja je za Zrinku dizajnirala svjetlucavu bež haljinu za premijeru. Osim Matije, Zrinku su bodrili i njen dečko Hrvoje Rupčić, kolega i prijatelj Marinko Leš te Zrinkina najbolja prijateljica. Za ulogu češke imigrantice Djevojke Zrinka se već dugo pripremala, a zbog predstave u Londonu će boraviti do studenog.

– Zrinka je bila apsolutna kraljica. Na sceni savršena, glumački i pjevački. Producenti, agenti, redatelji, kolege i obožavatelji, svi su je oblijetali poslije predstave – rekao je glumac Marinko Leš.

Poslije premijere cijela se ekipa zaputila u obližnji pub na West Endu, gdje su slavili do dugo u noć.

Mjuzikl "Once", u kojemu uz Zrinku glumi Englez Declan Bennett, europska je inačica broadwayske predstave koja je prošle godine nagrađena s osam kazališnih nagrada Tony. Dan poslije premijere u britanskom listu Guardian osvanula je odlična kritika.

"Riječ je o mjuziklu koji vas osvaja jednostavnošću, šarmom i slatkom dozom melankolije", piše u kritici. Redatelj predstave John Tiffany izjavio je da su ključni dio uspjeha glumci, Declan i naša Zrinka.

Zrinkina partnera u mjuziklu igra odlični Declan Bennet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije