Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
romansa na pomolu?

Ljutita Irina sve promatrala iz kuta! 'Bradley i Gaga cijelu su večer šaputali. On je nije puštao na miru'

Foto: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL
1/4
26.02.2019.
u 10:30

U javnost su procurile fotografije na kojima jedno drugome šapuću na uho, grle se i izmjenjuju nježnosti, dok je Irina cijelo vrijeme sjedila sa strane.

Je li sve bio samo dobar performans ili su između Lady Gage i Bradleya Coopera na dodjeli Oscara doista frcale iskre? Pitanje je to oko kojeg se lome koplja nakon sinoćnje svečane dodjele najprestižnije filmske nagrade.

Bradley i Gaga tijekom dodjele na pozornici su zajedno otpjevali pjesmu "Shallow" iz filma "Zvijezda je rođena". Njihova izvedba bila je nabijena emocijama pa su mnogi pomislili da Bradleya i Gagu veže nešto više od puke suradnje na filmu.

Tome u prilog idu i nedavno raskinute zaruke slavne pjevačice, ali i navodni bračni problemi zgodnog glumca i njegove lijepe supruge Irine Shayk koja je njihov nastup pratila iz publike. Očevici tvrde da Irini nije bilo svejedno gledati nastup za koji mnogi kažu da je bio nabijen kemijom. 

Raspoloženje joj se, barem kako se čini, nije popravilo ni nakon dodjele jer su Gaga i Bradley nastavili sa zajedničkim druženjem na službenom after partyju nakon dodjele Oscara, a u javnost su procurile i fotografije na kojima jedno drugome šapuću na uho, grle se i izmjenjuju nježnosti dok je Irina cijelo vrijeme sjedila sa strane.

– Na zabavu je najprije stigao Bradley s majkom i Irinom, a Gaga se pojavila nešto kasnije s Oscarom u rukama. Odmah je prišla Bradleyu te su njih dvoje čitavo vrijeme jedno drugome šaputali na uho. On je nije prestao grliti i proveo je s njom više vremena nego s Irinom. Pričali su najmanje dva sata, a Irina je za to vrijeme, nimalo sretna, sjedila u kutu prostorije – izjavio je neimenovani izvor za Daily Mail.

Inače, hollywoodski miljenik od 2015. godine u braku je s ruskom ljepoticom i bivšom djevojkom Cristiana Ronalda Irinom Shayk, s kojom ima jednogodišnju djevojčicu Leu De Seine. S druge strane Gaga je nedavno prekinula dvogodišnju vezu i raskinula zaruke s Christianom Carinom pa su mnogi pomislili kako jedno u drugome traže utjehu. Pravu istinu za sada znaju tek njih dvoje. 

Pogledajte i što naši dizajneri kažu o haljinama s dodjele Oscara. 

 

Komentara 6

SE
serđo12
11:10 26.02.2019.

Ma šta nas briga za Ameriku? Kako je bebica u Beogradu,jesu li mama i tata sretni?

SO
Sofslumiere
11:55 26.02.2019.

Nije mu žena za početak.

Avatar Kaladin
Kaladin
12:43 26.02.2019.

Sad ćete pilat po ovom danima... a veze nikakve sa životom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije