Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOA je omiljena destinacija:

Ljupka Gojić tulumarila s nogometašima i njihovim suprugama na Zrću

noa beach club
Foto: PR FOTO
1/10
15.07.2015.
u 10:19

Ljupka je, kao i obično, svojom pojavom sve prisutne ostavila bez daha, ali moramo priznati da i ostale supruge naših poznatih nogometaša svojom ljepotom nisu nimalo zaostajale

NOA beach klub definitivno je postao omiljena ljetna destinacija osoba iz javnog života, koje sve češće dolaze na čuveno Zrće.

Kako zbog sjajnih DJ-a svjetske kategorije, tako i zbog sjajne scenografije koja nimalo ne zaostaje za scenografijama najboljih klubova Ibize i Miamija, NOA se nametnula kao klub koji se ne može izbjeći. Tako su se u klubu prošle večeri zabavljali Ljupka Gojić, te Silvio Marić, Igor Bišćan i Branko Hucika sa svojim boljim polovicama.

Ljupka je kao i obično svojom pojavom sve prisutne ostavila bez daha, ali moramo priznati da i ostale supruge naših poznatih nogometaša svojom ljepotom nisu nimalo zaostajale za jedinstvenom Ljupkom. Društvo se odlično zabavilo, uz glazbu DJ-eva Matrode i Alda Morra, a priznali su nam da su uspjeli spojiti zajednički izlazak zahvaljujući baka-servisima. U susjednom se separeu odlično zabavljao i Bizzo sa svojim društvom. Nema sumnje da će NOA ovoga ljeta ugostiti mnoga poznata lica iz javnog života.

>>Ekipa najprestižnijeg kluba na svijetu gostovala na Zrću

>>NOA je gorjela kao rijetko kada ove sezone uz dvije atraktivne plavuše

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:59 15.07.2015.

Nije Ljupka, zena se zove Ljubica Gojic

PA
Paton
14:30 15.07.2015.

a šta će joj tufne na zrču

LE
LeonardS
13:10 15.07.2015.

A zašto ne bi, pa svi su iz te škole izrasli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije