Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove tvrdnje

Ljubovale su čak godinu dana? Isplivali detalji afere cura iz 'Spice Girls'

Spice Girls
Foto: Fiona Hanson/Press Association/PIXSELL
1/5
01.04.2019.
u 12:53

Nakon šokantnog priznanja da su imale seksualne odnose, dolaze novi detalji o navodnoj vezi Mel B (43) i Geri Halliwell (46).

Nakon što je Mel B, bivša članica grupe Spice Girls, otkrila je kako je imala seksualnu vezu s bivšom kolegicom Geri Halliwell, a sada na površinu izlaze detalji tog odnosa koji nije bio trivijalan kao što su ga opisali.

Podsjetimo, tijekom gostovanja u emisiji Piersa Morgana, Mel B otkrila je sočan detalj iz prošlosti te je poručila kako će je "Geri zbog ovoga zamrziti jer sada živi otmjenim životom sa svojim suprugom". Naime, Geri se otada ne javlja na pozive nekadašnje kolegice, piše Daily Mail. Javljaju se izvori koji tvrde da je priča trajala puno dulje nego što je Mel B otkrila.

– To se dogodilo u ranim danima grupe i njihova je veza trajala puno dulje od jedne noći. Trajala je barem dvanaest mjeseci – rekao je anonimni izvor koji se u to vrijeme družio sa spajsicama. Djevojke su se upoznale 1994. godine, a prema opisima izvora, dogodila im se "strast na prvi pogled". Mel B je tada imala 18, a Geri 21 godinu.

– Bile su apsolutno nerazdvojne. Kada bi ostale tri djevojke išle posjetiti obitelj za blagdane, Mel B i Geri ostale bi u svojoj kući. Bile su tako bliske. Bile su zajedno u svakom smislu te riječi – poručio je anonimni izvor, piše Daily Mail. Podsjetimo, reakcije Geri Halliwell, sada Horner, pristigle su tek nakon tvrdnji izvora o duljoj vezi dviju članica grupe.

– Bilo je jako razočaravajuće čitati opet ove glasine, posebno na Majčin dan, od svih ovih dana. Geri voli ''Spice Girls'': Emmu, Melanie, Melanie i Victoriju. Želi da fanovi znaju da ono što kruži u zadnje vrijeme nije istina i jako je povrijedilo njezinu obitelj – stoji u službenoj izjavi.

Pogledajte kako poznate Hrvatice imaju bez šminke.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
ObrenM
17:58 01.04.2019.

Ako je homo zivot nesto dobro i pozitivno zasto se bore,da to prikriju?

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
13:14 01.04.2019.

isčitavam da su se vratile na ispravan put

SE
serđo12
16:35 01.04.2019.

Ipak je Ronaldo imao ljepšu slavenku Irinu nego Beckham ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije