Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne da joj mira

Ljubavnik provocira Karleušu na Instagramu, evo o čemu je riječ

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/9
20.01.2019.
u 17:04

Ognjen Vranješ objavio je identičnu fotografiju kao i Jelena Karleuša na Instagramu želeći je isprovocirati.

Idiličnom fotografijom u društvu supruga Duška Tošića, koji je proslavio rođendan, Jelena Karleuša je još jednom pokušala svima dati do znanja kako je sve u redu u njenom braku unatoč brojnim medijskim napisima o njenoj aferi s nogometašem Ognjenom Vranješom. 

Nešto kasnije na svom Instagram storyju pjevačica je objavila fotografiju na kojoj zavaljena u fotelju s nogama oslonjenim na kauč gleda kroz prozor i nije trebalo dugo da Tošić malo isprovocira pjevačicu. On je ubrzo na svoj Instagram story stavio gotovo identičnu fotografiju.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Naime, sumnja se kako je upravo Vranješ cijelu priču o aferi s pjevačicom plasirao u medije i da je on medijima dao njene golišave fotografije koje mu je slala.  Mediji u Srbiji prenose kako je par snimio i svoj seksualni odnos te da je Karleuša ponudila Vranješu 300 000 eura ako snimku uništi, ali on ne pristaje na to.

Foto: Instagram/Wanda Nara

U ponedjeljak se navodno Vranješ i Karleuša nalaze u Beogradu kako bi razgovarali.

Pogledajte razvodi kojih poznatih osoba su šokirali javnost 2018. godine

Komentara 25

PU
Pukovnik
17:18 20.01.2019.

Čemu taj članak? Koga u Hrvatskoj briga za cigane i njihove prostitutke.

NA
narcis660
17:18 20.01.2019.

Ona je jednostavno dno dna od toga ja osobno mislim dalje nema

Avatar Dančo
Dančo
18:44 20.01.2019.

fenomenalan članak, svaka čast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije