Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znalo se

Ljubavnica Šabana Šaulića: 'Rodila sam mu sina'

Šaban Šaulić
Foto: Screenshot epodravina
1/4
20.04.2019.
u 20:30

Odavno je poznata afera Ivone Negovanović, natjecateljice 'Zvezde Granda' i preminulog kralja narodne glazbe Šabana Šaulića. Za srpski magazin Svet po prvi put je progovorila o njihovom zajedničkom sinu i kako se miri sa Šabanovim odlaskom.

– Otkad više Šabana nema, u mom životu je mrak. Mislim da više nikada neće svanuti. Sviće meni svako jutro, ali ja sunca više ne vidim. Sve svjetlo u meni je tamno. Zraka imam, ali se gušim. On ne bi volio da jplačem i da sam tužna, ali to je nemoguće. Svi su bili u strahu da sebi nešto ne učinim – rekla je Ivona Negovanović Cuca, ljubavnica Šabana Šaulića za magazin Svet govoreći o svojim osjećajima prema preminulom pjevaču.

Naime, poznato je da je Šaban Šaulić dugo imao aferu s Negovanovićkom, iako je bio u skladnom braku sa suprugom Gordanom Šaulić. Ivona tvrdi kako je Gordana znala za nju od početka tojest otkako se počela natjecati u 'Zvezdama Granda'.

- Goca zna za mene od prvog dana. Zamjerila sam joj se otkad sam se prijavila u natjecanje “Zvezde Granda”. Budući da sam zahvaljujući glasu isplivala u javnost, Goca se uplašila da će prijatelji koji dolaze kod nje u kuću i s kojima pije kavu, a koji znaju za mene i Šabana da progovore i sve otkriju. Eto, to su njoj prijatelji – tvrdi pjevačica u intervjuu i dodaje kako joj je sin kojeg ima sa Šabanom jedina svijetla točka otkad je pjevač nastradao.

– Poslije njega mi je ostalo jedno malo biće koje me ne može ne uveseliti. Žena izgubi muža, pa joj ostane sin. Pa joj je utjeha. Mene ne može ništa utješiti. Jednostavno utjehu, dajte mi neku utjehu. Jedina utjeha u ovom trenutku mi je što ću kad-tad biti pored njega. Živim za dan kada ću leći pored njega ponovo – bila je iskrena Ivona.

Ovi showbizz brakovi nisu dugo potrajali.

Ključne riječi

Komentara 37

ČE
četverac
01:21 21.04.2019.

Živjeli su u skladnom braku, a imao je ljubavnicu. To...

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:27 20.04.2019.

Lova je strašno gadna stvar, šta sve Goca ima da istrpi ako želi plivat u njoj 😂

MP
mile-pile
05:22 21.04.2019.

Mislio sam da je VL ozbiljan list

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije