Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila razloge prekida

Ljubavni brodolom! Glumica ostavila 39 godina starijeg holivudskog velikana: 'Škrt je i star'

Foto: PA/Pixsell
1/3
19.02.2020.
u 20:44

Meital Dohan nakon dvije godine veze ostavila je 79-godišnjeg glumca zbog prevelike razlike u godinama.

Kada se 79-godišnji Al Pacino pojavio sam na dodjeli Oscara počelo se nagađati kako je prekinuo vezu s 39 godina mlađom izraelskom glumicom Meital Dohan.

Ove glasine potvrdila je i sama Meital i za Daily Mail otkrila kako je razlika u godinama presudila njihovoj ljubavnoj vezi. - Teško je biti u vezi sa starijim muškarcem pa čak i kad je to Al Pacino - rekla je Meital i potvrdila kako je ona prekinula njihovu dvogodišnju vezu i to zato što Pacino nije bio voljan trošiti novac. 

- Kako da pristojno kažem da je bio škrt? Jedino što mi je kupio bilo je cvijeće - rekla je Meital. Kaže kako unatoč njenom  trudu i ljubavi jednostavno nije išlo među njima jer je razlika u godinama bila prevelika. 

Pogledajte što modna savjetnica i PR stručnjak kažu o Oscarima: 'Nosi kaput koji svaka baka ima u ormaru'

- Pokušala sam se zavarati ali jednostavno nije išlo, on je stariji čovjek i to je to - rekla je 40-godišnja glumica. Zadnji put su se zajedno u javnosti pojavili u listopadu na premijeri "Irishmana".

Al Pacino ima bogatu ljubavnu povijest i prije Meital  bio je u vezi s argentinskom glumicom Lucilom Solom, a bio je i u vezi s Dianom Keaton, Penelope Ann Miller, Kathleen Quinlan i s Beverly D'Angelo s kojom ima 18-godišnje blizance Oliviju i Antona. Iz veze s Jan Tarrant ima 30-godišnju kći Julie Marie.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar budala
budala
21:42 19.02.2020.

...a ona je ocekivala svakodnevno alat(ku) i mjesecno $100 000 za dzeparac

Avatar Django
Django
21:53 19.02.2020.

To što je star još nekako, ali to što je škrt ne može mu nikako oprostiti. Što bi rekla stara hrvatska poslovica - no money no honey.

ZA
zagabria1
00:44 20.02.2020.

Baš ga briga nju je potrošio lovu je sačuvao. Bravo care

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije