Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije potrajalo

Ljubavi je došao kraj! Tatjana Jurić potvrdila raskid zaruka i otkrila što se stvarno dogodilo

Foto: Instagram
1/6
19.11.2020.
u 17:22

Iako su Tatjana i Ivan nakon prekida 2018. ljubavi pokušali dati novu šansu, nije im uspjelo. Tatjana već neko vrijeme nije nosila prsten, no nije htjela ništa potvrditi ni opovrgnuti.

Radijska voditeljica Tatjana Jurić potvrdila je raskid zaruka s poduzetnikom Ivanom Zubakom. Iako su Tatjana i Ivan nakon prekida 2018. ljubavi pokušali dati novu šansu, nije im uspjelo. Tatjana već neko vrijeme nije nosila prsten, no nije htjela ništa potvrditi ni opovrgnuti. 

Ljubavi je sada došao kraj, a ona je otkrila zašto se to dogodilo. 

- Prekid se zaista dogodio. Kumovao mu je izostanak svega onoga što jedan takav prsten simbolizira - kazala je za Reflektor Slobodne Dalmacije. 
Prisjetila se i majke koja je preminula prije tri godine izgubivši bitku s Alzheimerovom bolesti. Kazala je kako joj je bolest njezine majke, pa u konačnici i njen odlazak donijela emotivno sazrijevanje. 

- Kažu da osoba tek odlaskom roditelja u potpunosti odraste, i to je u mnogočemu upravo tako. A kada je član naše obitelji bolestan, na neki način bolesna je i cijela obitelj. I tek tada uistinu spoznaš koliko su u životu bitni samo i jedino ljudi. Koliko je odricanja za ljubav potrebno i koliko na kraju dana samo to vrijedi - kazala je Jurić.

Ključne riječi

Komentara 15

BE
berija
18:15 19.11.2020.

Dobro, a što se bilo koga tiče s kim se štema ili ne štema ova (razlog za crveni karton) o kojoj je članak?

PS
popevke sAm slagal
19:22 19.11.2020.

Nikako da se bogatom udajom isplati jahanje u toplesu banane "Vruće patrole" Jutarnjeg lista.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
18:11 19.11.2020.

pa što briga ovaj napaćeni narod je li neka tamo raskinula s nekim tamo???? Što to meni znači? Što se mene tiče, mogli su se i poklati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije