Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE SKIDA OSMIJEH

Ljubav u sedmom desetljeću života! Tedi Spalato nije se u Veloj Luci odvajao od nove djevojke

U Veloj Luci održan koncert u čast Oliveru Dragojeviću
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/9
31.07.2021.
u 13:00

- Sretan sam, ne krijem je i to je sve što ću kazati. Bitan je Oliver! Nemojte mi zamjeriti, moj privatan život nije važan - kazao je Tedi o djevojci za koju su Velolučani rekli da se zove Branka.

Splitski pjevač Tedi Spalato (67) proteklih je dana sudjelovao u Veloj Luci u sklopu projekta Trag u beskraju, kojim se obilježavala treća godišnjica smrti velikog Olivera Dragojevića, a na koncertima se pojavio u društvu svoje nove djevojke. Tedi nije skidao osmijeh s lica dok je sinoć gledao jazz koncert Elvis Stanić grupe. 

- Sretan sam, ne krijem je i to je sve što ću kazati. Bitan je Oliver! Nemojte mi zamjeriti, moj privatan život nije važan - kazao je Tedi za Slobodnu Dalmaciju o djevojci za koju su Velolučani rekli da se zove Branka. 

30.07.2021.Vela Luka- Jazz koncert u Veloj Luci povodom obljetnice smrti Olivera Dragojevica. Photo: Marko Dimic/PIXSELL
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Na pitanje zašto je rekao da je pijan kad je izašao na binu i je li se možda šalio odgovorio je - da nije.

- Nije šala. Oni su mene totalno opili. Elvis i ekipa. Antonio Serrano. To su svjetski glazbenici. Nije bilo planirano, rekli su mi da samo izađem i otpjevam 'Picaferaj', pa da vidimo šta će ispast. Opijen sam tom glazbom - zaključio je Tedi.

Inače, Tedi Spalato je prije 12 godina prekinuo 20-godišnju vezu s deset godina mlađom balerinom Lidijom Kroker koja je glumila u njegovim spotovima za pjesme "Sve ću priživit", "Zauvik tvoj" i "Moje izgubljeno blago".

Tada je priznao da bi njihov odnos bio drugačiji da su imali djecu te da nije razmišljao o braku jer u njemu  "postoji neka sila koja se na određeni način odupire onome što se zove brak".

VIDEO: Vesna Dragojević: 'Naši unuci obožavaju Oliverove pjesme, a najviše vole Nadalinu' 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

VA
vadis1
15:14 31.07.2021.

Zasto ne ljubav u sedmom desetljecu?

KL
Klavocin
18:13 31.07.2021.

Tedi je baš zgodan, žena ga voli zbog tog, a ne zbog love

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije