Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERA ZA 5 NA SELU

Ljubav ne bira! Ima 32 godine starijeg muža, živi s njim od 17. godine i naučio ju je kuhati

Foto: RTL
1/7
13.10.2020.
u 13:33

Ovotjedna kandidatkinja "Večere za 5 na selu" jest Sonja Lončarić iz Praporčana u Međimurskoj županiji.

Ni ovog tjedna u "Večeri za 5 na selu" neće nedostajati lijepih ljubavnih priča. Naime, iz Praporčana u Međimurskoj županiji stiže 33-godišnja Sonja Lončarić koja za sebe kaže da je pozitivna i vedra osoba i baš zato se prijavila u show.

Kao veliku podršku ističe 32 godine starijeg supruga Josipa. S njim živi od svoje 17. godine, a zbog toga su kao par nailazili na mnoge osude. Nakon što su započeli vezu, ubrzo su počeli i živjeti skupa, a imaju 14-godišnju kći Rebeku.

Danas njezina okolina prihvaća njihovu vezu.

– Bilo je teških vremena jer je među nama velika razlika u godinama, ali našli smo se. U nekom periodu mog života trebala mi je potpora i neka stalna čvrsta osoba. To sam sve našla u Josipu – ispričala je Sonja za RTL o ljubavi sa suprugom koji ju je naučio kuhati. Ističe pri tome kako je suprug zna razveseliti dobrom večerom i da se on sam odlično snalazi u kuhinji.

1/7

– Počela sam kuhati kao 17-godišnjakinja kad sam uselila k suprugu. Dotad nisam baš ništa znala – otkrila je te dodala: – On me razveseli dobrom večerom, dobrim vicevima, razgovorom – kazala je Međimurka kojoj pobjeda u showu nije toliko bitna, već joj predstavlja izazov. Inače radi kao ravnateljica doma za starije i nemoćne osobe.

– Ravnateljica sam postala spontano. Nakon dugog razmišljanja i traženja sebe – tu sam se našla. Vidim se u skrbi za starije, volim komunicirati s njima, volim im pomagati, dobro im skuhati, volim da su veseli, zadovoljni, sretni... – kazala je.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
14:00 13.10.2020.

Gerontofiličarka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije