Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zašto je to napravio?

Ljubav je pukla! Tatjani je Miro obećao da će živjeti zajedno, a sada ju je razočarao

Foto: RTL
1/3
20.03.2020.
u 11:15

– Ne znam gdje je ustuknuo i zašto. Nisam tražila vjenčanje, htjela sam da se isprva samo povremeno viđamo – rekla je Tatjana koju smo gledali u showu "Ljubav je na selu".

Između Tatjane i Mire u showu „Ljubav je na selu“ brzo su se pojavile ljubavne iskrice. Druge dvije kandidatkinje koje su s Tatjanom boravile kod farmera bile su pomalo ljubomorne jer se Tatjana na seoskom gospodarstvu ponašala kao da je gazdarica, a Miro se nije bunio protiv toga i bio je na njezinoj strani. Ipak, njihova romansa na kraju nije opstala i Tatjana ne može shvatiti u čemu je pogriješila.

1/10

– Ne znam gdje je ustuknuo i zašto. Nisam tražila vjenčanje, htjela sam da se isprva samo povremeno viđamo. Čega se uplašio, ne znam! – rekla je Tatjana za RTL. Ispričala je kako je Miro predložio da ona dođe živjeti k njemu i pao je dogovor kako će se preseliti k njemu nakon snimanja. .

– Ne bi to obećavao da nije bio siguran. Ili se predomislio ili se prestrašio! Cijelo vrijeme dok je snimanje trajalo, držao me uza se riječima da će sve biti u redu i da ćemo nešto izvući iz svega toga. Ovako mi je ostalo tek gorko iskustvo – ne skrivajući razočaranje rekla je Tatjana.

Ključne riječi

Komentara 5

ST
Starotopoljanin
14:59 20.03.2020.

mama mu se predomislila.misli da je pogrijesila u izboru za svog sineka.

ZO
zoom
13:24 20.03.2020.

bit će da je nabavio kvalitetne dioptrijske naočale....

AN
ANNY
13:23 20.03.2020.

Sa pritiskom na održavanje veze, nema uspjeha. Tatjana to radi, a taj Miro ni sam ne zna što želi. Smotan " ko sajla ".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije