Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznaju se od prije

Ljubav je planula još prošle godine? Bruno Petković priznao Ivi: 'Sretno sam slobodan'

Foto: HRT
1/6
26.05.2020.
u 14:36

Nogometaš i manekenka zajedno su viđeni protekla dva vikenda na večeri, a krajem prošle godine družili su se i tijekom intervjua koji je Iva s Brunom radila za HRT-ovu emisiju 'Klub 7'.

Proteklih dana sve su glasnija šuškanja o novoj vezi na domaćoj javnoj sceni. Nogometaš Dinama Bruno Petković navodno se već neko vrijeme druži s manekenkom Ivom Šarić, inače bivšom suprugom Jerka Leke. Nogometaš i manekenka zajedno su viđeni protekla dva vikenda na večeri, a krajem prošle godine družili su se i tijekom intervjua koji je Iva s Brunom radila za HRT-ovu emisiju 'Klub 7'.

1/4

Odlično raspoložen nogometaš odgovarao je bez zadrške na Ivina pitanja i cijelo vrijeme ju nasmijavao svojim dosjetkama. Bruno je progovorio o početcima svoje karijere, otkrio je tko mu je najveća podrška u karijeri, a kazao je i kako da nije nogometaš vjerojatno bi bio glumac, a ekskluzivno je tada progovorio i o svom ljubavnom životu. - Sretno sam slobodan i lijepo mi je - kazao je tada Bruno Ivi.

Podsjetimo, bivša manekenka Iva Šarić ex. Leko (31), bila je u braku s nogometašem Jerkom Lekom od 2012. godine. Osvojila ga je 2008. godine, a četiri godine kasnije održano je vjenčanje u crkvi sv. Josipa na Trešnjevci. Iva je imala 19 godina, a Jerko 32 godine. Prije tri godine počelo se pisati o njihovom razvodu, ali tek su u ožujku 2018. odlučili priznati kako su se razišli. U braku su dobili dvoje djece, sinove Carlosa (7) i Leona (5).

S druge strane, iza Brune je višegodišnja veza s manekenkom Teom Slavicom, za koju mnogi tvrde da Iva podsjeća izgledom na nju, kojoj je kraj došao u listopadu prošle godine. Tada nam je Slavica rekla da je "od sada Bruno Petković slobodan dečko". Nakon što smo ju upitali o razlozima prekida rekla nam je kako “ne želi davati komentare na svoju bivšu vezu”, čime nam je potvrdila da je između njih zaista gotovo. Kontaktirali smo i Petkovića koji nam također nije htio davati nikakve komentare vezane uz prekid s Teom Slavicom. Nekoliko sati kasnije, i s njegovog su Instagram profila nestale njihove zajedničke fotografije.

Iako nema službene potvrde od para, vrijeme će pokazati je li na pomolu još jedna romansa između nogometaša i manekenke.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije