Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Amorova strelica

Ljubav je na selu: Dario je u showu priznao da nikada nije imao djevojku, a sada čeka prinovu

Foto: RTL, Facebook
1/5
17.07.2020.
u 10:57

Dario se nakon showa upoznao s Anom, a uskoro su se i zaručili i sada očekuju svoje prvo dijete.

Farmera Darija Gašparića upoznali smo 2018. godine u RTL-ovom showu "Ljubav je na selu" u koji se prijavio kako bi upoznao ženu koja bi mu bila oslonac i potpora. Priznao je tada pred tv kamerama kako je sramežljiv kada su djevojke u pitanju i otkrio je kako nikada nije bio u vezi. Dario ima veliko imanje na kojem uzgaja krave, koze i konje a kada ne radi voli dobro zafeštati s prijateljima i zasvirati harmoniku.

U showu nije pronašao osobu s kojom bi podijelio budućnost ali zahvaljujući sudjelovanju u "Ljubav je na selu" stekao je brojne simpatije i jedna od njih pretvorila se i u ljubav. Upoznao je nakon showa djevojku Anu Pahl i ubrzo su se zaručili, a sada je Ana na društvenim mrežama otkrila i kako čekaju prinovu i radosno je podijelila kako će dobiti sina.

 

❤️❤️🙏🤰👣

Objavljuje Ana PahlČetvrtak, 18. lipnja 2020.

 

Ovaj show opet se pokazao uspješnim u spajanju parova, jedna od potvrda tome je i jučerašnja vijest kako je Dušan Golubovac također uplovio u bračnu luku. On ljubavnu sreću nije pronašao u samom showu, ali show mu je pomogao da mu se kasnije jave brojne djevojke koje su ga vidjele na malom ekranu. Nakon dopisivanja preko Facebooka Dušan i njegova sadašnja supruga Ana-Marija shvatili su kako su stvoreni jedno za drugo i odluku o vjenčanju donijeli su jako brzo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije