Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li se njih?

Violeta i Nikša iz BB-a: 'Zbog korone smo strepili za krštenje naše Nikol'

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/6
07.07.2020.
u 08:30

Violeta i Nikša Kekezović s obitelji i prijateljima proteklog su vikenda slavili krštenje kćeri Nikol.

Violeta i Nikša Kekezović s obitelji i prijateljima proteklog su vikenda slavili krštenje kćeri Nikol. Par koji se upoznao i zaljubio još tijekom treće sezone Big Brothera 2006. godine svoju je ljubav okrunio brakom prije osam godina, a Violeta se tada zbog ljubavi preselila iz rodne Rijeke u Split u kojem su protekle nedjelje u crkvi sv. Petra krstili 4-mjesečnu kćer Nikol.

Foto: RTL

– Nikol je bila prekrasna cijelu misu, nije ni zaplakala tijekom krštenja. Samo se smijala – kazala je Nikol za 24 sata. Otkrila je i kako su kćeri nadjenuli krsno ime Zorka, po Violetinoj pokojnoj baki Zori. Nakon krštenja uslijedilo je slavlje u jednom splitskom restoranu, a Violeta kaže kako su do posljednjeg trenutka strepili hoće li se slavlje s 40-ak uzvanika moći održati.

– Nije nam korona pokvarila planove za krštenje, tako smo i starijeg sina Jakova (7) krstili s tri mjeseca. Jedino sam strepila nekoliko dana uoči krštenja hoćemo li morati odgoditi zbog epidemiološke situacije, ali sve je proteklo super. Baš je bilo lijepo i veselo krštenje. Evo, baš dobivam poruke uzvanika kako im je bilo divno – otkrila je Violeta koja ne krije koliko uživa u majčinstvu. Iako je još uvijek na rodiljnom dopustu, vikendom radi kao vizažistica, dok Nikša radi kao trener u nogometnom klubu Adriatic u kojem trenira i njihov stariji sin Jakov. – Jakov je super prihvatio Nikol. Dovoljna je razlika među njima pa nema ljubomore – istaknula je Violeta.

05.09.2019., Split - Niksa Kekezovic i Violeta Halitaj. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Komentara 4

PI
Piksy
10:06 07.07.2020.

Koji su ti??

CH
che9
09:15 07.07.2020.

e to je trauma!!!!

Avatar lola lola
lola lola
10:58 07.07.2020.

Zamisli da Nikol ode na drugi svijet nekrstena. E to je vec trauma!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije