Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legendarni stephen fry

Ljubav 30 godina mlađeg partnera ga je spasila od ponora, a jednim potezom je šokirao kraljicu Elizabetu

Rocketman-UK Premiere Arrivals at Odeon Luxe in Leicester Square in London, 20 May 2019.
Foto: Vantagenews.com/PIXSELL/PIXSELL
1/8
21.04.2021.
u 23:00

Britanski glumac i voditelj Stephen Fry (63) već je šest godina u sretnom braku sa stand-up komičarom Elliottom Spencerom.

Ljubav pobjeđuje sve pa i namjračnije trenutke pojedinaca kada imaju pravu podršku. Dokaz tomu je i ljubavna priča britanskog voditelja i glumca Stephena Frya (63) koji je već šest godina u sretnom braku sa stand-up komičarom Elliottom Spencerom (33).

Bez obzira što je Elliott 30 godina mlađi, oteo je srce legendarnog glumca pa su sudbonosnim "da, uzimam" okrunili svoju vezu brakom u siječnju 2015. godine, nakon što su prohodali u ljeto 2014. godine.

"Bože. Spencer i ja ušli smo u prostoriju kao dvoje ljudi, potpisali se u knjigu i izašli kao jedan. Nevjerojatno", napisao je Fry na svojem Twitteru nakon vjenčanja uz zajedničku sliku. Njihov potez nije iznenadio Stephenove prijatelje koji su tada za medije kazali da je zahvaljujući Elliottu, Fry opet bio onaj stari nakon dugog perioda depresije koja je u jednom trenutku bila toliko duboka da si je pokušao oduzeti život.

Foto: Twitter

O tome je progovorio za Independet 2013. godine opisavši da je u jednom trenutku prethodne godine popio šaku tableta s votkom jer se više nije mogao nositi s brojnim predrasudama o gej ljuduim s kojima se susretao tijekom snimanja biografskog dokumentarca "Stephen Fry - Out There". Onesviještenog u hotelskoj sobi pronašao ga je jedan od producenata te pozvao hitnu pomoć koja je ustanovila da glumac ima četriri slomljena rebra.

Nakon šokantnog priznanja upoznao je sadašnjeg supruga, čiji je otac Stephenovo godište, a osim u borbi s depresijom pomogao mu je i u borbi s ovisnosti o kokainu o čemu je progovorio u autobiografiji "More Fool Me".

"Na bijeli prah trošio sam ogromne svote novca. Znam koliko je to glupo, ali znam i bolje osobe od mene koje su bile na istom tom putu", priznao je Fry, a otkrio je i kako je jednom prilikom šmrkao kokain u Buckinghamskoj palači, što je šokiralo i kraljicu Elizabetu II. Inače, Elliott i Stephen bračne su zavjete izmijenili pred figuricom Oscara Wildea, a s obzirom da oboje vole umjetnost nerijetko zajedno posjećuju izložbe.

VIDEO Ljubavna priča kraljice Elizabete i princa Philipa ne ostavlja ravnodušnim

 

Komentara 17

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
23:48 21.04.2021.

Odvratno, odvratno, odvratnoooooo!!!

DU
Deleted user
00:10 22.04.2021.

Komično je to da ne znaju čemu služe otvori na tijelu.

VI
Viola
12:10 22.04.2021.

Odvratno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije