Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Severininom koncertu

Ljuba ima samo sedam godina i doveo je do suza publiku u Splitu

Foto: Instagram
1/5
20.11.2019.
u 07:00

Ljubomir Ljuba Stanković imao je šest godina kada je pobijedio u showu “Pinkove zvjezdice”, a njegovi nastupi na YouTubeu imaju milijune pregleda, pa tako samo izvedba pjesme “Živim da te volim” ima više od šest milijuna pregleda.

Tko je dječak koji je na Severininu koncertu u Spaladium Areni rasplakao mnoge svojom izvedbom “Cesarice”, pitali su se mnogi nakon nastupa. Dječak čarobnog glasa je sedmogodišnji Ljubomir Ljuba Stanković s kojim je Severina surađivala kada je radila pjesmu “Tutorial”, a ovaj glazbeni genijalac bio je i zvijezda spota za istoimenu pjesmu.


 

– Predivno i neuobičajeno talentirano dijete, prepuno emocija i veselja, što sam primijetila na prvu. Zahvaljujem njemu i njegovim roditeljima što su mi omogućili s njim izvedem “Tutorial” – izjavila je Severina nakon snimanja spota. Ljuba je svoj glazbeni talent široj javnosti predstavio u showu “Pinkove zvjezdice” u kojem je na kraju i pobijedio, a nakon završetka tog natjecanja rekao je da je jako tužan.

– Svugdje me zaustavljaju ljudi, grle i ljube i govore mi da sam pobjednik. Drago mi je što me vole, ali ja najviše volim pjevati, bez obzira na to tko ima najviše obožavatelja. Svi finalisti s kojima sam se natjecao moji su prijatelji i jako mi je žao što je natjecanje završilo i što više nećemo imati probe. Tužan sam jako – izjavio je za medije Ljuba. U sezoni prije u showu je kao natjecateljica sudjelovala njegova sestra Marina koju je Ljuba bodrio na svakom natjecanju i tada se i sam htio popeti na pozornicu i zapjevati.

– Mogli ste i vidjeti da sam jedva čekao da moja sestra završi nastup i da istrčim kod nje na scenu da je zagrlim, da joj čestitam i da otpjevam neku pjesmu. Jedva sam čekao četvrtu sezonu i molio tatu i mamu, plakao sam tražeći da me prijave u Pinkove zvjezdice. Mama i tata su na kraju pristali i prijavili me i zbog toga sam jako sretan – rekao je Ljuba tada.


 

Ljuba kaže da želi postati velika glazbena zvijezda, a čini se da je na najboljem putu da to i ostvari jer njegovi nastupi na YouTubeu imaju milijune pregleda, pa tako samo izvedba pjesme “Živim da te volim” ima više od šest milijuna pregleda. Njegov talent primijetili su i izvan regije, pa su ga tako čak i na odmoru u Italiji zaustavljali obožavatelji i molili da im nešto otpjeva. 

 

Komentara 13

SA
samograd
07:40 20.11.2019.

Sve je ovo, taktika ulijevanja meda u uši a ispod žita podlo se isto misli .

Avatar Ledeni
Ledeni
07:28 20.11.2019.

Ja ovo Srbovanje ne mogu više smisliti.

BL
bluesclues
08:02 20.11.2019.

Oliver se okrece u grobu kad ova ocvala kafanska pevaljka koristi njegove pjesme za srbovanje po Hrvatskoj...fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije