Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aquarius records

Ljetno kino, Gretta i Ti, ja i moja mama na slavljeničkom koncertu u Tvornici

Foto: Aquarius records
1/3
19.02.2018.
u 14:15

Koncert kojim Aquarius slavi 23. rođendan održat će se 24. ožujka.

U subotu, 24. ožujka, u zagrebačkoj Tvornici Kulture održat će se “Tulum 23” – veliki slavljenički koncert povodom dvadeset i trećeg rođendana Aquarius Recordsa.

Nastupaju “Gretta”, “Ljetno kino” i “Ti, ja i moja mama”, a za odličnu atmosferu između i nakon nastupa pobrinut će se DJ Xxxtended. Program počinje u 20 sati, u malom pogonu Tvornice Kulture svirkom benda “Ti, ja i moja mama”, koji će, uz već poznate pjesme, predstaviti  i novi singl “Samo da znaš”.

Nakon toga koncert “seli” u veliki pogon Tvornice, na središnji događaj “Tuluma 23” – promociju albuma “Gravitacija”, petog studijskog albuma zagrebačke rock grupe “Gretta”. Završetak rođendanske proslave rezerviran je za legendarnog Maxa Juričića i njegovo  “Ljetno kino”, koji će nas provesti kroz ponajveće novovalne i novije rock hitove te predstaviti aktualan singl “Za ljubav”.  

Ulaznice po cijeni od 60 kuna potražite na Entrio prodajnim mjestima, Aquarius Music Shopovima te online na Entrio. Na dan koncerta je cijena ulaznice 80 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije