Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška priča

Ljepotica s malih ekrana iznenadila: 'Agresivna sam zbog oca koji me je napustio'

Foto: Instagram
1/3
26.09.2019.
u 23:29

Afra Saraçoğlu, zvijezda "Fazilet i njezine kćeri", u nedavnom intervjuu otkrila je pojedinosti o svom životu.

-Budući da je majka vrlo malo zarađivala, nismo svaki mjesec uspjele spojiti kraj s krajem. Znala sam da se moram zaposliti i pomoći joj. Moji su se roditelji razveli jer su prestali biti zainteresirani jedno za drugo - ispričala je Afra Saraçoğlu za najnovije izdanje Storyja.

Za svog oca nema nijednu riječ hvale jer kaže kako je ta rastava imala veze s njegovim karakterom, ali da su zasigurno obje strane griješile. Bez obzira na to, smatra kako ju nije trebao ostaviti.

- Oca sam viđala rijetko. Vidjela sam ga jednom kad sam imala devet godina, pa onda kad mi je bilo 13 jer sam došla u Istanbul posjetiti tetu. Vidjeli smo se još jedanput i nakon toga trećeg susreta nisam ništa čula o njemu. Mislim da sam se ja brinula o njemu puno više nego on o meni. Mislim da sam zato i pomalo agresivna. Nikad nisam plakala zato što nemam oca, no to ne znači da u meni ne postoji bolna rana - 

Inače, mlada glumica utjelovila je Ece, mlađu kći gospođe Fazilet iz turske serije "Fazilet i njezine kćeri". Njezin lik često vjeruje drugim ljudima.

- Ece vjeruje svima zbog svoje dobrote pa se ponekad previše ljutim - ističe Afra i dodaje kako smatra da je borbenost ključ njezinog uspjeha te da ju je stekla odrastajući s mnogo neispunjenih dječjih želja i snova.

- Sve sam uloge dobila na audicijama, vjerujući u sebe - rekla je glumica koja se s 13 godina počela baviti manekenstvom kako bi pomogla majci jer su jedva spajale kraj s krajem. Prije tri godine život joj se okrenuo naopačke nakon što je prošla audiciju za film "Druga prilika" na koju ju je prijavila majka, a onda su krenule i glasine da je u vezi sa 26 godina starijim Özcanom Denizom

Oboje su to demantirali.

- Nisam bila u vezi s Özcanom. On je bio moj producent, a ja njegova glumica. Ništa više - izjavila je tada, a i sam Ozcan je odlučio stati u njezinu obranu i objasnio da se prema glumici ponašao oduvijek kao stariji brat.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Vrijeme
Vrijeme
06:58 27.09.2019.

Sa 13 godina manekenka? Mama je prijavila na audiciju? Nije ni cudo sto vas je napustio.

ZI
zip123
14:57 27.09.2019.

I?Nisi jedina,samo velika vecina to neradi.

RE
rerun
07:54 27.09.2019.

Admine samo sam pitao da li će dotična objaviti da je i silovana bila pa da slika bude kompletna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije