Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavela Cruisea

Ljepotica iz 'Top Guna' sada je 60-godišnjakinja i sasvim se promijenila

Foto: Youtube Screenshot
1/6
06.06.2018.
u 10:01

Kelly McGillis rijetko se pojavljuje u javnosti i zadnji put kad se njeno ime spominjalo u medijima bilo je prije dvije godine kada je na Facebooku objavila fotografiju na kojoj ima masku za kisik i objasnila je kako se bori s tjeskobom.

Tom Cruise pohvalio se na Instagramu slikom sa snimanja novog "Top Guna" i tako je razveselio obožavatelje ovog filmskog hita s kraja 80-ih. 

Film je to u kojem je kombinacija akcije i ljubavne priče proslavila Cruisea i njegovu filmsku partnericu Kelly McGillis koja je u filmu glumila instruktoricu zrakoplovne vožnje.

Foto: Youtube Screenshot

Film je ostvario veliki uspjeh zahvaljujući čemu su Cruise i McGillis uživali slavu. Cruise je nastavio taj dobar filmski niz, a McGillis nije ostvarila uspjeh poput svog kolege. Obožavatelje je ražalostila vijest što Kelly neće gledati u novom "Top Gunu".

Kelly se rijetko pojavljuje u javnosti i zadnji put kad se njene ime spominjalo u medijima bilo je prije dvije godine kada je na Facebooku objavila fotografiju na kojoj ima masku za kisik i objasnila je kako se bori s tjeskobom.

Foto: PA/Pixsell

Nedugo prije ove objave Kelly je bila napadnuta u svom domu i nakon tog napada dobila je dozvolu za oružje. McGillis se sasvim promijenila u ovih 30-ak godina i teško biste je prepoznali  s nekoliko kilograma viška i sijedom kraćom kosom više nije nimalo  nalik na djevojku u koju se Tom Cruise zaljubio u filmu. 

Ključne riječi

Komentara 13

VE
velist
10:56 06.06.2018.

Prestrašno. Izgleda kao da ima 60 godina, a ne 28, kao što je imala u vrijeme snimanja filma. Treba pod hitno kod 'Glumičića' na tretman kako bi bila u rangu ostalih 'plastičnih' diva.

DU
Deleted user
10:24 06.06.2018.

Ma kako se promjenila?!?!?!? Ja sam od rođenja isti... 19o visine i 105 kg... ovo je stvarno fascinantno i zastrašujuće.... čovjek se kroz godine mjenja!!!!! Prvi put čujem... možda neki student medicine napravi doktorski disertaciju i obradi ovaj jedinstven fenomen ii sve nam razjasni!!!!!

ST
stefj
11:09 06.06.2018.

Ma mislim smiješno, pa ima 60 godina. Ajde svašta... Još da je ovaj članak izašao kad je imala 35 godina imao bi smisla (jer se "zapustila"). Sad čak izgleda normalnije nego tada...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije