Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SVIBNJU 2018.

Lisabon domaćin natjecanja za "Pjesmu Eurovizije" 2018. godine

Salvador Sobral
Foto: DPA/Pixsell
26.07.2017.
u 09:47

Lisabon je dobio domaćinstvo za koje su se natjecala još četiri portugalska grada: Braga, Gondomar, Guimaraes i Santa Maria da Feira.

Natjecanje za "Pjesmu Eurovizije" 2018. godine bit će održano u Lisabonu, objavili su organizatori i portugalska televizijska kuća RTP.

Finalna večer će biti upriličena 12. svibnja u Meo Areni koja se nalazi na obali rijeke Tejo, dok su polufinalni nastupi predviđeni za 8. i 10. svibnja. Portugal je zaradio pravo domaćinstva pobjedom Salvadora Sobrala na ovogodišnjem natjecanju u Kijevu, gdje je pobijedio sa skladbom "Amar Pelos Dois" (Ljubav za oboje). Hrvatsku je predstavljao Jacques Houdek sa pjesmom "My Friend" (Moj prijatelju) i u finalu zauzeo 13. mjesto.

Lisabon je dobio domaćinstvo za koje su se natjecala još četiri portugalska grada: Braga, Gondomar, Guimaraes i Santa Maria da Feira.

"Ponuda Lisabona je bila ogledni primjer i veselimo se što ćemo raditi zajedno te nastojati prvo domaćinstvo Portugala učiniti najuzbudljivijim eurovizijskim natjecanjem do sada", izjavio je izvršni supervizor natjecanja Jon Ola Sand.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije