Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvjetna kazna

Lindsay Lohan počela raditi u mrtvačnici kao čistačica podova

lindsay
Pixsell
19.10.2011.
u 13:55

U ženskom centru morala je odraditi 380 sati društveno korisnog rada, ali nakon što je ostavila jako loš dojam odradivši samo 60 sati, zamolili su je da ode. Ni Lindsay nije bila zadovoljna suradnjom rekavši da je rad ondje ne ispunjava.

Nakon što je zbog neizvršavanja zadataka izbačena iz Crvenog križa i Ženskog centra u Los Angelesu, Lindsay Lohan je odsluživanje kazne za krađu ogrlice vrijedne 2500 dolara u siječnju nastavila u mrtvačnici u Los Angelesu.

Problematična glumica ondje će morati provesti 120 sati čisteći podove u zgradi u kojoj su smještena trupla. U ženskom centru Lindsay je morala odraditi 380 sati društveno korisnog rada, ali nakon što je ostavila jako loš dojam odradivši samo 60 sati, zamolili su je da ode. Ni Lindsay nije bila zadovoljna suradnjom rekavši da je rad ondje ne ispunjava.

Hoće li joj sudac progledati kroz prste jer je prekršila uvjetnu kaznu ili će morati na 18 mjeseci u zatvor, znat će se danas kada je zakazano saslušanje.

Ključne riječi

Komentara 1

IM
Imbrica
13:16 15.01.2018.

i sad traži radno mjesto gdje će ju redovito ispunjavati... slatkica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije