Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlada glumica

Lily-Rose Depp nastavila koracima svojih roditelja

Lily Rose Depp
Press Association/Pixsell
25.09.2016.
u 15:00

Ove godine izlaze joj tri filma.

Lily-Rose Depp, kći slavnoga glumca Johnnyja Deppa i francuske pjevačice, glumice i modela Vanesse Paradis, velikim koracima počinje karijeru u svijetu mode i filma. 
Osim što ove godine izlaze čak tri njezina filma – “Planetarium”, “La danseuse” i “Yoga Hosers” – postala je i ambasadorica modne kuće Chanel. 


Upravo se na njihovu eventu ovoga tjedna 17-godišnja Lily pojavila u crop topu kojim je otkrila vitak struk i odličnu figuru te privukla pozornost svih prisutnih. I dok su se neki zapitali je li mlada zvijezda možda premršava, drugi su bili očarani njezinom posebnošću i ljepotom koju je naslijedila od majke te joj prognozirali obećavajuću karijeru. Njezin zvjezdani potencijal potvrdile su i kamere na Chanelovu eventu koje su je u stopu pratile.


Brzim uzletom u svijetu slavnih Lily-Rose privukla je medijsku pozornost i ujedno je skrenula sa svoga slavnog oca, koji se nedavno našao na meti javnosti. 
Podsjetimo, Johnnyjeva 20 godina mlađa supruga Amber Rose podnijela je zahtjev za razvod optuživši ga za agresivnu narav i fizičko zlostavljanje, koje je navodno trajalo tijekom cijelog njihova braka. 
U njegovu obranu među prvima je stala upravo njegova mezimica Lily-Rose tvrdeći da je Johnny divan i nježan otac koji nikada nije pokazivao znakove agresivnosti.


Pred Lily-Rose je očito svijetla budućnost, a kako je počela, mogla bi i zasjeniti svoje slavne roditelje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije